Systemarkitekt inom Java till produktbolaget Atex

Rekryterare
Atex
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 19 december 2017
Stängs
den 19 januari 2018
Ref:
E7AC3766-0E55-423D-B5D4-3734C34089DD
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På Atex får du som Systemarkitekt jobba med en marknadsledande produkt inom CMS!

Vill du jobba på ett ambitiöst, internationellt bolag, med fokus på ny teknik? Hos Atex kommer du som Systemarkitekt jobba med den senaste tekniken i en internationell miljö, nära produktutvecklingen som bedrivs i centrala Stockholm. Kunderna utgörs av större internationella medieföretag som valt vår produkt som central plattform för sina digitala satsningar. Nu behöver vi stärka vårt team för implementationsprojekt till kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Stockholmskontoret är den geografiska basen för Atex satsning på ny teknik! Här kommer du att få:

  • Jobba med den nya generationen av Content Management System (CMS)
  • Jobba Agilt (på riktigt!) i korsfunktionella team
  • Bli en del av ett växande bolag med höga ambitioner
  • Internationell miljö och uppdrag framförallt mot Nordamerika och Europa, där du utgår från Stockholmskontoret

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Systemarkitekt kommer du att involveras i både multinationella projekt som kan pågå över en längre period eller i projekt i Skandinavien. Du kommer att få möjlighet att vara med från start i projekten med en nära dialog med kunder för att sedan tillsammans med kunden utveckla lösningen som är en anpassning och vidareutveckling med produkten som bas.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer framförallt ha din utgångspunkt från kontoret i centrala Stockholm, men det kommer också finnas möjlighet att resa och jobba lokalt hos kund.   

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som systemutvecklare inom Java, samt att du har ett genuint teknikintresse och ett driv att hela tiden utvecklas. Du har erfarenhet, alternativt ett stort intresse för:

  • Java, Javascript och Angular
  • Content Management System (CMS)
  • Webbutveckling
  • Kundkontakt

 

Du gillar att ta ägandeskap för ditt arbete och du värdesätter kollegorna i teamet. Du kommer ha många internationella kontaktytor, vilket innebär att engelska är ett krav. Svenska är meriterande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Atex utvecklar programvaror för innehållshantering, personalisering och flerkanalspublicering samt avancerade digitala tjänster. Mer än 200 kunder i 30 länder använder Atex produkter som central plattform för digitala satsningar. Atex levererar teknik och tjänster och har kontor i Sverige, England, Italien och Australien.

Liknande jobb

Liknande jobb