XSLT-utvecklare

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 november 2017
Stängs
den 15 december 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker nu en XSLT-utvecklare till Inca-gruppen inom IT Liv & Pension. Vill du utvecklas i en roll där du både får programmera och vara en förenande länk mellan användargrupper och systemutvecklingsteam? Då är det här rätt jobb för dig!

Det händer mycket på Folksam just nu. Vi gör stora satsningar inom IT för att möta nya krav från omvärlden. Tillsammans gör vi Folksam till ett modernt finansiellt företag som skapar trygghet för våra kunder. På Folksam är vi i dag 3900 medarbetare, varav 550 på IT, och vi sitter i nyrenoverade lokaler på Södermalm i Stockholm. Vi arbetar enligt Lean och med agila leveranssätt.


Det här gör du som XSLT-utvecklare i Inca-gruppen på Folksam

Hos oss har du möjligheten att jobba i en verksamhet som kännetecknas av engagemang och positiv drivkraft. På Folksam införde vi Inca för fyra år sedan. Vi har kommit långt i implementeringen, men vi har också många spännande utmaningar framför oss.

Du är en del i kedjan att framställa utskrifter från Inca. Som XSLT-utvecklare har du god kännedom om de XMLer som Inca genererar, du kodar i XSLT och har kontakter med det slutliga utskriftssystemet. Du är med i mappnings- och kravarbetet tillsammans med kravanalytiker i våra leveransteam. Tillsammans med dem bidrar du till en lärande organisation, genom att dela med dig av dina kunskaper samt arbeta med förbättringar. Tjänsten ger även möjlighet till att kombinera med arbete som kravanalytiker eller inom test.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet från att utveckla i olika miljöer. Det är särskilt meriterande om du har kunskap kring XML och XSLT. Det är även meriterande om du har erfarenhet från försäkringsbranschen och speciellt från liv- och pensionsförsäkring. Det är en fördel om du även är van vid att jobba med agila metoder. Du har examen från universitet/högskola med önskad inriktning IT, systemutveckling eller jämförbar erfarenhet.

Vi söker dig som är rätt person och värderar ditt engagemang, vilja att lära, utvecklas samt dina personliga egenskaper högre än antal års erfarenhet.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag

Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar våra medarbetares utveckling och har bra anställningsförmåner. För att öka samarbete, kreativitet och lärande jobbar vi aktivitetsbaserat. Se filmen om hur det är att jobba på Folksam: www.folksam.se/att-jobba-har.

Så söker du jobbet

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 15 december 2017. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Magnus Israelsson, gruppchef, 0725-80 64 84.

Fackliga företrädare är: FTF Leif Blomqvist 08–772 7010, Akademikerföreningen Per Hansson 08-772 60 81 och HKF Mikael A Carlsson 0708-31 51 32.

 

Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.

Liknande jobb

Liknande jobb