Lösningsarkitekt Microsoft Dynamics 365

Rekryterare
Innofactor
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 november 2017
Stängs
den 15 december 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta med Sveriges bästa konsulter på ett företag med 100 % fokus på Microsoft Dynamics 365? Har du minst 5 års erfarenhet av .NET-baserad arkitektur? Då är jobbet som lösningsarkitekt hos oss någonting för dig!  


Om tjänsten

I denna tjänst ges möjligheter för rätt person att arbeta brett – från specificering och design till implementering och vidareutveckling av lösningar åt våra kunder. Du kommer att leda det tekniska och utvecklingsrelaterade arbetet i ett eller flera av våra pågående implementationsprojekt och/eller förvaltningsuppdrag. Som lösningsarkitekt kommer du att få arbeta i både stora och små projekt där du kommer att medverka i projekten som både lösningsarkitekt och utvecklare. Som lösningsarkitekt förväntas du kunna hantera och coacha andra utvecklare i projekten såväl som kunna föra en kontinuerlig dialog med kunden.

Exempel på uppdrag

  • Lösningsarkitektur (Systemdesign och utveckling)
  • Kravställning, design och utveckling av kundunika anpassningar baserade Microsoft Dynamics 365
  • Kravarbete, design och utveckling av integrationer
  • Teknisk projektledning
  • Arbeta med presale


Vilka är vi och vem söker vi?

Vi som jobbar som lösningsarkitekter på Innofactor har en blandad bakgrund som civilingenjörer, högskoleingenjörer, systemvetare eller motsvarande. Men vi tror att dina egenskaper och tidiga erfarenheter väger minst lika tungt som din examen. Vi tror att du är affärsmässig och gillar varierande arbetsuppgifter. I rollen som lösningsarkitekt sätter vi ett stort värde på att förstå kundernas processer och arbetsmetoder för att kunna utforma bästa möjliga lösningar. Därför tror vi att du är konsultmässig, lyhörd och nyfiken på att söka ny kunskap kring relevanta produkter och lösningar. Vi tror att du har ett allmänt intresse för att effektivisera processer och har sannolikt tidigare erfarenhet av kundkontakt. 


Vi erbjuder

Innofactor är ett unikt Microsoftfokuserat företag med över 600 anställda i Norden. På Innofactor Sverige får du arbeta med marknadens mest intressanta och utmanande projekt baserade på Microsoft Dynamics 365 tillsammans med erfarna och engagerade kollegor.

Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga villkor inom ett expansivt företag med möjlighet att påverka och bidra till företagets utveckling och resultat. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter stor skillnad ute hos våra kunder. Som Microsoftpartner arbetar vi nära Microsoft och hålls ständigt uppdaterade om den senaste tekniken.

Innofactor erbjuder bl.a. E-learningutbildningar med certifieringar inom Microsoft Dynamics 365, temakvällar, frukostmöten, kompetensforum, vår- och höstkonferenser samt möjlighet att åka på olika Microsoft konvent. Du kommer att jobba med marknadens bästa arbetskollegor i en hjälpsam kultur där stöttning och kompetensöverföring uppmuntras och förväntas. Innofactor har sitt kontor centralt i Stockholm.

Liknande jobb

Liknande jobb