Sogeti Sverige AB

Erfaren utvecklare till vårt team Digitala Kanaler, Back-end (C#/.Net, Azure, Episerver, Sitecore)

Vi söker en back-end utvecklare som drömmer efter att vara med och ta fram stora e-Commerce lösningar, globala företagssiter etc. Bara din egen ambition och fantasi sätter gränserna.

I arbetsuppgifterna ingår att:

  • bygga nästa stora webb-lansering
  • jobba med våra befintliga kunder, vidareutveckla deras siter
  • estimera och komma med förslag på lösningar
  • bidra till en fortsatt positiv utveckling för teamet

Tjänsten ställer stora krav på självständighet och förmåga och intresse för att ta till sig komplexa lösningar. Du behöver vara konsultmässig och ha lätt för att få förtroende från kunder och kollegor. Arbetet bedrivs både in-house från vårt kontor i Helsingborg eller Malmö, samt ut på plats hos våra kunder. Vi levererar till många olika kunder vilket ger oss möjlighet att erbjuda varierande uppdrag.

Du vill ständigt utvecklas, självständigt och tillsammans med teamet. Det är viktigt att du har stort intresse för teknik och mjukvaruutveckling och håller dig uppdaterad inom området.

Du kommer ingå i ett team som fokuserar på Digitala Kanaler, där vi utvecklar lösningar för e-handel, externa webbplatser, intranät och mobilitet. I teamet ingår projektledare, webb-strateger, art directors, interaktionsdesigners, arkitekter och utvecklare.

Känner du att du skulle passa in, så tveka inte att hör av dig.Vi växer så det knakar och har en spännande tillväxtresa framför oss. För just denna tjänst letar vi efter dig som har mellan 5-10 års erfarenhet från branschen.

Det är meriterande om du har:

  • jobbat med Episerver, Sitecore eller andra C#/.Net baserade CMSer
  • byggt moderna webblösningar på Azure
  • jobbat med headless CMS såsom t.ex. Contentful
  • erfarenhet av att jobba på ett konsultbolag

Vid ansökan, beskriv de uppdrag och projekt som du har varit involverad i. För var och ett, beskriv vilken roll du har haft och vilka tekniker och miljöer som har varit aktuella. Länk till konto på Github eller liknande värderas högt.

Liknande jobb

Liknande jobb