Sogeti Sverige AB

Senior arkitekt till vårt team Digitala Kanaler med inriktning web (C#, Episerver, Azure)

Plats
Malmö
Annonserat
den 21 november 2017
Stängs
den 31 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker en erfaren arkitekt som inte glömt bort hantverket och som brinner för att designa morgondagens lösningar. Du skall vara skolad i C# och van vid hela Microsofts verktygslåda både vad gäller språk och verktyg.

I arbetsuppgifterna ingår att:

  • driva arbetet i vår arkitektgrupp för att vidareutveckla våra referensarkitekturer och vårt sätt att arbeta, DevOps etc.
  • vara del av det dagliga arbetet, dvs vara allokerad till våra olika projekt
  • säkerställa att våra leveranser lever upp till best practice

Tjänsten ställer stora krav på självständighet och förmåga och intresse för att ta till sig komplexa lösningar. Du behöver vara konsultmässig och ha lätt för att få förtroende från kunder och kollegor. Arbetet bedrivs både in-house från vårt kontor i Helsingborg eller Malmö, samt ut på plats hos våra kunder. Vi levererar till många olika kunder vilket ger oss möjlighet att erbjuda varierande uppdrag. Just nu har vi en bra pipeline av spännande stora projekt.

Du vill ständigt utvecklas, självständigt och tillsammans med teamet. Det är viktigt att du har stort intresse för teknik och mjukvaruutveckling och håller dig uppdaterad inom området.

Du kommer ingå i ett team som fokuserar på Digitala Kanaler, där vi utvecklar lösningar för e-handel, externa webbplatser, intranät och mobilitet. I teamet ingår projektledare, webb-strateger, art directors, interaktionsdesigners, arkitekter och utvecklare.

Känner du att du passar in på beskrivningen så tveka inte att hör av dig.Vi växer så det knakar och har en spännande tillväxtresa framför oss. Du skall ha arbetat som arkitekt i minst 5 år samt ha relevant erfarenhet.

Det är meriterande om du har:

  • jobbat med Episerver, Sitecore eller andra C# baserade CMSer
  • byggt moderna webblösningar på Azure
  • erfarenhet av agila projektramverk, ex Scrum
  • erfarenhet av frontend-utveckling (HTML5, CSS3, AngularJS, JavaScript, JQuery, React…)
  • erfarenhet av att jobba på ett konsultbolag
  • relevanta certifieringar
  • relevant högskoleexamen, t.ex. datavetenskap eller programvaruteknik

Vid ansökan, beskriv de uppdrag och projekt som du har varit involverad i. För var och ett, beskriv vilken roll du har haft och vilka tekniker och miljöer som har varit aktuella. Länk till GIT-hub eller liknande är alltid välkommet.

Liknande jobb

Liknande jobb