Sogeti Sverige AB

Arkitekt till vårt team Digitala Kanaler med inriktning mobile (Xamarin, Swift, Kotlin)

Plats
Malmö
Annonserat
den 21 november 2017
Stängs
den 31 oktober 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker en arkitekt som fortfarande njuter av hantverket och som brinner för att bygga både mobila applikationer samt backends för dessa.

I arbetsuppgifterna ingår att:

  • vara del i arbetet i vår arkitektgrupp där vi arbetar med att vidareutveckla våra referensarkitekturer och vårt sätt att arbeta
  • vara del av det dagliga arbetet, anta arkitektrollen i våra projekt och förvaltning
  • säkerställa att våra leveranser lever upp till best practice

Tjänsten ställer stora krav på självständighet och förmåga och intresse för att ta till sig komplexa lösningar. Du behöver vara konsultmässig och ha lätt för att få förtroende från kunder och kollegor. Arbetet bedrivs både in-house från vårt kontor i Helsingborg eller Malmö, samt ut på plats hos våra kunder. Vi levererar till många olika kunder vilket ger oss möjlighet att erbjuda varierande uppdrag. Just nu har vi en bra pipeline av spännande stora projekt.

Du vill ständigt utvecklas, självständigt och tillsammans med teamet. Det är viktigt att du har stort intresse för teknik och mjukvaruutveckling och håller dig uppdaterad inom området.

Du kommer ingå i ett team som fokuserar på Digitala Kanaler, där vi utvecklar lösningar för e-handel, externa webbplatser, intranät och mobilitet. I teamet ingår projektledare, webb-strateger, art directors, interaktionsdesigners, arkitekter och utvecklare.

Känner du att du passar in på beskrivningen så tveka inte att hör av dig.Vi växer så det knakar och har en spännande tillväxtresa framför oss. Du bör ha arbetat som arkitekt i något år samt ha relevant erfarenhet.

Det är meriterande om du har:

  • jobbat antingen Xamarin, Swift eller Kotlin - helst minst två av dem
  • byggt moderna backends på Azure/Contentful etc.
  • erfarenhet av att jobba på ett konsultbolag
  • erfarenhet av agila projektramverk, ex Scrum
  • relevanta certifieringar
  • relevant högskoleexamen, t.ex. datavetenskap eller programvaruteknik

Vid ansökan, beskriv de uppdrag och projekt som du har varit involverad i. För var och ett, beskriv vilken roll du har haft och vilka tekniker och miljöer som har varit aktuella. Länk till Appstore eller liknande är alltid välkommet.

Liknande jobb

Liknande jobb