Sogeti Sverige AB

Business Analyst inom Industriell IT till Karlstad

Plats
Karlstad
Annonserat
den 21 november 2017
Stängs
den 26 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Jobbar du idag som Business Analyst och söker en ny utmaning?

Sogeti i Karlstad erbjuder spännande och utvecklande uppdrag hos kunder inom många olika branscher. Vi kan ta hela lösningar som spänner över flera plattformar då vi har mycket god kompetens inom bland annat Business Intelligence, Industriell IT, Integration, Webb och Mobilitet. Vi är experter på produkter som SQL Server, BizTalk, Office 365, SharePoint och EPiServer samtidigt som vi arbetar med utveckling inom .Net och C#.

Vi på Sogeti i Karlstad har verkligen högtryck och erbjuder spännande och utvecklande uppdrag hos kunder inom många olika branscher. Som konsult hos oss på Sogeti trivs man i flexibla miljöer, gillar kommunikation och är intresserad av människor, teknik och verksamhet. Som konsult på Sogeti så gillar man att jobba med de bästa! Vi har ett modernt kontor med närhet till spännande kunder med uppdrag både lokalt, nationellt och internationellt. Vår arbetsplats präglas av positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Lika viktigt är vår satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Hos oss har du stora möjligheter att växa både som person och som konsult.Som konsult och som Business Analyst arbetar du tillsammans med verksamheten hos din uppdragsgivare. Du hjälper dem i arbetet med att fånga upp, analysera och dokumentera krav och behov med fokus på Industriella IT-system. Du blir en viktigt del i kommunikationen mellan verksamheten och leverantören av IT- stöd. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och som person ser vi att du är en positiv, utåtriktad, och drivande lagspelare. Du ska ha ett engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt.

Våra uppdragsgivare finns inom många olika branscher, såväl inom det privata näringslivet som inom offentlig verksamhet.

Vi ser att du har:
· Erfarenhet av kravarbete med inriktning mot IT-lösningar i stora komplexa organisationer
· Kunskaper inom kravområdet avseende metoder, processer, modeller, dokumentation och spårbarhet
· God förmåga att utrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
· God samarbetsförmåga, samt har lätt för att arbeta självständigt
· Erfarenhet av att driva workshops och agera moderator vid kravinsamling
· God vana att dokumentera funktionella krav från ett verksamhetsperspektiv
· God vana att presentera och diskutera olika lösningsförslag

För mer information om denna roll så hör gärna av dig till Bengt Löwenhamn, bengt.lowenhamn@sogeti.se, 070-6499315. Vi behandlar våra ansökningar fortlöpande.

Liknande jobb

Liknande jobb