Polismyndigheten

Polismyndigheten söker systemutvecklare till utvecklings- & applikationsförvaltning.

Rekryterare
Polismyndigheten
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 november 2017
Stängs
den 12 december 2017
Ref:
C16302/2017
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Beskrivning av arbetsplatsen

Vi söker nu dig som vill arbeta som systemutvecklare vid IT-avdelningens utvecklings- och applikationsförvaltningen. Som anställd vid Polisens IT-avdelning får du vara delaktig i att bidra till ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden där du kan göra skillnad på riktigt. IT-avdelningen ansvarar bland annat för att utveckla, förvalta och sköta drift av samtliga Polisers IT-system och därtill hörande IT-infrastruktur samt för att införskaffa IT-system och it-applikationer och införa dem i Polismyndighetens verksamhet. I uppdraget ingår också ett funktionsansvar för den del av säkerhets- och verksamhetsskyddet som omfattar it- och informationssäkerhet samt signalskydd.

Vill DU bli en av oss som driver polisens IT-stöd framåt och därigenom bidrar till att effektivisera den polisiära verksamheten?
Polisens IT-avdelning levererar IT-stöd till hela polismyndigheten och dess 29 500 medarbetare. IT-avdelningen har drygt 750 anställda som tillsammans sköter utveckling, drift och underhåll av IT-stödet till myndighetens alla olika verksamhetsområden. Vi samverkar även i tekniska frågor med andra rättsvårdande myndigheter inom landet samt bidrar aktivt till det rättsvårdande arbetet inom EU.

Är det DIG vi letar efter?

Som anställd på IT-avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden där du gör skillnad på riktigt.
Vårt fokus är att generera verksamhetsnytta – med hög utvecklingstakt och modern teknik utifrån agila principer och förhållningssätt.
IT-stödet hanterar bland annat polisanmälningar, utredningar, underrättelser, gränskontroll, efterlysningar, trafik, radio, informations- och ärendehantering, statistik, personal, loggning, behörighet och it säkerhet. Våra IT-stöd har ett brett spann – från små enkla applikationer till stora komplexa system, från egenutvecklat till standardsystem, från gamla system till nya heta mobila appar.

Vi söker nu systemutvecklare till IT-avdelningens utvecklings- och applikationsförvaltning (UAF) – är det DU?

Arbetsuppgifter

I rollen som back-end-utvecklare på Polismyndigheten kommer du ingå i den grupp som utvecklar myndighetens externa webbplatser och intranät. Arbetsuppgifterna innebär förutom systemutveckling i EPiServer även att stödja e-tjänster och mobilapplikationer. Gruppen arbetar enligt agil utvecklingsmetodik och består av back-end-utvecklare, front-end-utvecklare, interaktionsdesigners och testare, varav totalt tre back-end-utvecklare. Rollen innefattar både nyutveckling och förvaltning av befintliga system, och inkluderar ett tätt samarbete med kommunikationsavdelningen som är gruppens huvudbeställare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig dokumenterad erfarenhet samt mycket goda kunskap inom följande:

• C#
• MVC
• ASP.NET
• Microsoft Visual Studio

Dessutom har du dokumenterad erfarenhet och god kunskap inom:

• EPiServer CMS
• Entity Framework
• Testdriven utveckling
• Microsoft IIS
• Scrum
• Git

Meriterande

Det är meriterande om du har erfarenhet och goda kunskaper inom följande:

• Kontinuerlig leverans
• Microsoft SQL Server
• Transact-SQL
• ASP.NET Core
• Dojo Toolkit
• NuGet
• AngularJS
• JQuery


Personliga egenskaper

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du som person är positiv, utåtriktad och drivs av att leverera lösningar över förväntan. Du gillar att arbeta i team och har en god förmåga att samarbeta med andra kompetenser, exempelvis med interaktionsdesigners, fron-end-utvecklare, testare och kravanalytiker. Arbetsuppgifter kräver dessutom en god kommunikationsfråga såväl skriftligt som muntligt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner

Rekryterande chef: Ban Fawzi Abdul Latif nås via Polismyndighetens växel.

Facklig företrädare

Kent Svärd, SACO, tfn 010-56 34 21; Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-563 87 10; Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010 5677092; Karna Tillheden, SEKO Polisen, tfn 0732-490 422

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning som startar med en provanställning på sex månader.
Arbetsort: Stockholm, Kungsholmen
Tillträde: Enl. överenskommelse

Anställningen kräver svenskt medborgarskap

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet, säkerhetsprövning, med registerkontroll enligt säkerhetskyddslagen, kommer genomföras före anställningen.

Ansökan

Genom din ansökan samtycker du till att dina personuppgifter behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Har du skyddad identitet eller annan information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut; Registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med ansvarig HR-konsult Pia Johansen.

Polismyndigheten

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.
Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök jobbet

Ansökan sker via Polisens webbaserade rekryteringsverktyg

Liknande jobb

Liknande jobb