Teknisk presale till Dustin Solution Services

Rekryterare
Dustin AB
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 november 2017
Stängs
den 18 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Dustin Group är en av Nordens ledande leverantörer av IT-produkter med tillhörande tjänster. Med fokus på det mindre eller medelstora företaget erbjuder vi paketerade IT-drifttjänster och lösningar inom Infrastruktur (server, datalagring, nätverk och säkerhet) samt Arbetsplats (IT i kontorsmiljön).


Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en teknisk presale till Dustin Solutions Services i Stockholm, en del i Dustins organisation som arbetar med paketerade IT-driftstjänster. Vi riktar oss till företag med 1-100 anställda men merparten av våra affärer görs med företag i storleksordningen 10-60 anställda. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi säljer och levererar för närvarande IT-drifts tjänster inom tre områden, klienter, nätverk och servrar.

Som teknisk presale kommer du arbeta nära sälj i Stockholm med att ta fram presentationer, lösningar, underlag för kostnadsförslag samt göra gemensamma kundbesök.

I rollen som teknisk presale ingår även att:

  • Vara insatt i kundens verksamhetsmässiga och tekniska behov
  • Du säkerställer en hög teknisk leveranskvalitet till kunden. Dvs. ansvarar för att kundens IT miljö är säker, stabil och väl fungerande utifrån kundens behov
  • I rollen kommer du hantera våra kunders tekniska utmaningar och behov. En viktig del i uppgiften är att vägleda kunden och rekommendera lämplig  teknisk lösning
  • Du kan föra en dialog med våra kunder och förklara tekniskt komplicerade detaljer
  • Stötta sälj i Stockholm samt delta på kundmöten 
  • Vara projektansvarig för leverans


Vem är du?

För att arbeta och trivas hos oss behöver du ha god erfarenhet av IT på en hög teknisk nivå. Du är en lösnings- och säljorienterad person som alltid har kunden i fokus. Vi ser att du är en engagerad projektledare med god teknisk kunskap inom våra lösningar; Infrastruktur och Arbetsplats. Som person är du strukturerad, positiv, proaktiv och tycker om att arbeta i team. Du har god förmåga att upprätthålla relationer med kunder på alla nivåer, bra på att kommunicera och fatta beslut. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Detta är rollen för dig som vill kliva in i en specialistroll och bli en nyckelspelare. Vi söker dig som har god erfarenhet från teknisk support, drivs av kundkontakten och som vill ta nästa kliv i din karriär. Här erbjuds du ett varierande och stimulerande arbete i ett företag där du representerar ett starkt varumärke och där du får ta ett stort eget ansvar från dag ett.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Dustin med Experis. Tjänsten söker du via länken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sofia Huhta på 08-452 33 69 alternativt på sofia.huhta@se.experis.com.

Liknande jobb

Liknande jobb