Sales Manager rekryteras till SoftOne Group

Rekryterare
SoftOne Group
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 november 2017
Stängs
den 18 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

SoftOne Group är specialiserat på Affärs- och HR-system i molnet och är idag ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Våra kunder finns även inom redovisningsbyråer, tillverkande och tjänsteproducerande företag. Bland kunderna finns bl a ICA, Mathem, Svenska Elkedjan, Fredells och Tele2 butikerna. Vi ligger i teknisk framkant inom digitaliseringen med vår moduluppbyggda SaaS lösning, vilket ger våra kunder möjlighet att nyttja vår helhetslösning eller separata moduler.
Vi utvecklar egna lösningar och säljer dem själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Våra 2 000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne Group är ISO27001 certifierat och väl förberedd för nya personintegritetslagen GDPR.
SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors. Läs mer om företaget på softone.se SoftOne förstärker nu säljstyrkan med en Sales Manager/teamledare till kontoret som ligger centralt vid Sergels Torg.


Arbetsuppgifter

Sales Manager/teamledaren ska driva försäljningen tillsammans med sitt team, fungera som en förebild och även driva egna större affärer i Sverige men även till nordiska kedjor. Arbetet innebär allt från att ta fram affärsplan och budget, strategisk försäljning via partners och kedjor, utveckling av teamet och säljmetodik, samarbete med marknadsavdelningen med mera. SoftOne arbetar med konsultativ försäljning där det ges stora möjligheter att nyttja de starka konkurrensfördelar och möjligheter som digitalisering och en heltäckande molntjänst kan ge. Genom ditt nätverk och en hög aktivitetsnivå på marknaden bidrar du till företagets snabba tillväxt och utveckling. Resor förekommer, de är ofta över dagen. Sales Manager/teamledaren rapporterar till vd för SoftOne Sverige AB. 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att sälja affärs- och/eller HR-system, gärna molntjänster, med mycket goda resultat. Du är redo för nästa steg att växa tillsammans med SoftOne och har erfarenhet av konsultativ försäljning mot liknande målgrupp. Du förstår och ser möjligheterna med digitaliseringen och molntjänster och triggas av att göra affärer. Vidare behöver du ha ledaregenskaper så att du kan motivera och utveckla teamet till nya framgångar.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö som ligger i framkant teknologiskt samt där det händer mycket, du kommer ingå i ett team med kompetenta och trevliga kollegor. 

Liknande jobb

Liknande jobb