Fortnox rekryterar en Operations Engineer!

Rekryterare
Fortnox
Plats
Växjö
Annonserat
den 24 november 2017
Stängs
den 8 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I över 15 år har vi förenklat vardagen för tusentals småföretagare. Det hade vi inte kunnat göra utan engagemanget från alla fantastiska medarbetare. Hos oss är alla viktiga. Och vi vet att varje medarbetares unika egenskaper är vår viktigaste resurs i vår strävan att fortsatt skapa morgondagens system för Sveriges småföretagare. Vi växer med våra framgångar och vi har plats för dig. Tillsammans gör vi det möjligt!

 

Fortnox levererar molntjänster till över 170 000 företag i Sverige! Vill du bli en del av vårt fantastiska team som levererar just detta? Då har vi jobbet för Dig!

Vi söker dig som har järnkoll på Linux och ett brinnande engagemang för att leverera en stabil driftmiljö till våra kunder.


Om tjänsten

Vi ser dig som har en stor passion för Linux och brinnande engagemang för att leverera en stabil driftmiljö till våra kunder. Du kommer få möjlighet att arbeta i en flexibel organisation med snabba förändringar. Här får du chansen att arbeta i en DevOps kultur, nära våra utvecklingsteam och vara med i hela kedjan från design av en produkt till lansering och underhåll av produkten.

Du kommer att ingå i ett team med andra Operations Engineer som har till uppgift att leverera en stabil drift till Fortnox kunder. Vi arbetar inte direkt med hårdvara, men vi ser gärna att du har bra koll på tex. servrar, lagring, nätverk och VMWare. Fortnox driftteam jobbar med övervakning, optimering, skalning och automatisering av en komplex miljö med flera hundra Linux-servrar som kör Open Source. Samarbete med framförallt utvecklingsteamen är en av nycklarna för att vi skall få fram produkter som är stabila och lätta att drifta, därför är din förmåga att kommunicera viktig.

Tjänstens tyngdpunkt ligger på applikationsdrift men du bör också ha god förståelse för hårdvarusidan så som servrar, lagring och nätverk. Fortnox jobbar idag mycket aktivt med säkerheten i och omkring våra produkter. Det är också driftteamets uppgift att hålla sig uppdaterade på de senaste hoten och säkerställa att vi minimerar riskerna för intrång och andra attacker.

Om dig

Om du känner igen dig i nedan beskrivning ska du absolut söka dig till oss;

  • Du vill jobba i ett superteam med engagerade kollegor som verkligen gillar det de gör
  • Du gillar att förbättra, optimera och testa nya lösningar
  • Du är stor förespråkare av automatisering för att inte göra om samma sak flera gånger
  • Du har koll på de senaste tekniktrenderna
  • Du är mycket social, självgående och prestigelös
  • Har du dessutom koll på programmering i t.ex. Java eller PHP ser vi det som ett extra plus


Vad kan vi på Fortnox erbjuda Dig?

Vi kan erbjuda dig en intressant och spännande tjänst där du får stor möjlighet att påverka och arbetsuppgifterna präglas av stor variation.  Du kommer ingå i ett team där engagemang, ansvar och prestigelöshet är nyckeln till framgång. Vi befinner oss i en mycket expansiv fas, där förändring och flexibilitet är ledorden. Här väntar många nya spännande utmaningar, tillsammans med ett fantastiskt team kommer du vara med om att sjösätta produkter som används av tusentals människor varje dag, där bara din egen kreativitet sätter gränserna!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Järgren, rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 0470-74 55 95 eller jenny.jargren@se.experis.com. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!