Projektledare till Resurs Bank i Helsingborg

Rekryterare
Resurs Bank
Plats
Skåne län, Malmö, Lund, Helsingborg, Ängelholm
Annonserat
den 27 november 2017
Stängs
den 1 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Resurskoncernen är ett av Nordens mest snabbväxande företag inom bank och försäkring. Vi är ett företag i ständig utveckling, med fokus på innovation och enkla, flexibla lösningar till både företag och privatkunder i Norden. Genom Resurs Bank och yA Bank erbjuder vi säljfinans- och betallösningar, privatlån och kreditkort. Dessutom erbjuder vi ovanligt okrångliga försäkringar genom Solid Försäkring.

 

Vill du vara med på vår resa? Vi rekryterar smarta, drivna människor som får stort ansvar och frihet, för vi tror att det är så de bästa idéerna kommer fram. Vi är stolta över Resurs-andan som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder. Det ska vara kul och utvecklande att komma till jobbet!


Vill du jobba med digitaliseringsprojekt och innovation?

Resurs Bank söker nu en affärsorienterad projektledare som vill jobba med projekt inom bla digitalisering och innovation och som sträcker sig genom hela koncernen. Vi söker dig som är kreativ och nyfiken som vill utmanas och utmana.

I rollen som Projektledare ligger allmänt att ansvara för att projekt drivs framgångsrikt från idé, analys/förstudie till utveckling och leverans. 

Vad kommer du att arbeta med?

Du kommer att driva förbättringsinitiativ från idé till specifikation samt utveckling och implementering av projekt i nära samarbete mellan IT och verksamhet. I din vardag ingår:

  • Värdera nyttan av nya IT funktioner/processer och därefter tar fram rekommendationer till ”rätt nivå av IT-stöd”, d v s säkerställa att Resurs når affärsnytta med nya funktioner
  • Leda och ansvara för förstudie och införande av IT-system och tjänster
  • Verka i nära samarbete med verksamheten samt eventuella externa samarbetspartners
  • Ta fram lösningar och bistå med din expertis i så väl stora verksamhetskritiska projekt som mindre projekt och aktiviteter i hela organisationen.
  • Samordna resurser. Styra, leda och coacha projektmedlemmarna


Förutom att hantera de operativa kraven är det dessutom viktigt att du kan skapa ett stimulerande och kreativt arbetsklimat i projektgruppen. 

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund, med några års erfarenhet av projektledning och av att driva tekniska verksamhetsprojekt kopplat till digitalisering och innovation. Du gillar att arbeta i en föränderlig miljö och är den som skapar struktur. Som person är du kommunikativ, flexibel, och ansvarstagande. Du har lätt att kommunicera på både svenska och engelska. Har du erfarenhet av liknande arbete inom bank, finans och/eller retail-företag är det meriterande men inte ett krav. Meriterande även med kunskap och/ eller certifiering inom någon projektmetodik. 

Vi erbjuder dig

Våra projektledare och business analysts är organiserade under projektkontoret, PMO, och arbetar i huvudsak med olika typer av utvecklingsprojekt. PMO-teamet består av 6-8 personer där alla spelar en viktig roll. Projektteamen sätts samman av personer som arbetar ute i verksamheten och inom IT vilket innebär att du får en mycket god insyn i många delar av bankens verksamhet. Arbetet består såväl av strategiskt som operativt arbete beroende av projektets karaktär. 

Vi värdesätter!

Här värdesätts ditt engagemang, din personliga inställning och dina värderingar. Våra värderingar: Driven, Open, Innovative, Trustworthy genomsyrar både dig som anställd och våra affärer. Känner du igen dig i våra värderingar? Läs mer om dem på www.resursjobs.com

Ansök idag!

Om du har frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att  kontakta rekryteringskonsult Sophie Dalebjer, 040 660 63 33 eller Igor Micanovic, 040 665 61 44. Vi ser fram emot att höra mer från dig!


Om Resurs-koncernen

Holding Resurs Holding är noterat på Nasdaq Stockholm och verkar genom dotterbolagen Resurs Bank, yA Bank och Solid Försäkring. Resurs-koncernen har mer än 700 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret finns sedan starten 1977 i Helsingborg. Vi hjälper våra företagskunder med säljdrivande betal- och lojalitetslösningar till både butik och e-handel. Till våra privatkunder erbjuder vi privatlån, kreditkort och nischade försäkringsprodukter. Genom åren har vi vunnit flera utmärkelser för våra produkter och tjänster.

Liknande jobb

Liknande jobb