IT Security Engineer till Resurs Bank i Helsingborg

Rekryterare
Resurs Bank
Plats
Skåne län, Malmö, Helsingborg, Ängelholm, Landskrona
Annonserat
den 27 november 2017
Stängs
den 1 februari 2018
Kategori
Säkerhet
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Resurskoncernen är ett av Nordens mest snabbväxande företag inom bank och försäkring. Vi är ett företag i ständig utveckling, med fokus på innovation och enkla, flexibla lösningar till både företag och privatkunder i Norden. Genom Resurs Bank och yA Bank erbjuder vi säljfinans- och betallösningar, privatlån och kreditkort. Dessutom erbjuder vi ovanligt okrångliga försäkringar genom Solid Försäkring.

 

Vill du vara med på vår resa? Vi rekryterar smarta, drivna människor som får stort ansvar och frihet, för vi tror att det är så de bästa idéerna kommer fram. Vi är stolta över Resurs-andan som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder. Det ska vara kul och utvecklande att komma till jobbet! 

Brinner du för IT-säkerhet, vill ta ett stort ansvar och vara delaktig och drivande i hur vi ska jobba med säkerhet i vår organisation?  Då kan detta vara rollen för dig!

Vad kommer du att arbeta med?

Du kommer att ansvara för att vi har verktygen och kunskapen för att minimera säkerhetsincidenter inom företaget. Idag arbetar vi med Fortinet brandväggar, Fortinet Analyser, Fortinet Manager, Cisco switchar och äldre Watchguard brandväggar som skall bytas ut. Manage Engine OpManager, SIEM och andra säkerhetsrelaterade produkter är också på väg att komma in i vår miljö.

Du kommer att utför rutinkontroller av säkerheten på utvalda system tillsammans med säkerhetsleverantörer och följer upp IT-revisioner. Din roll verkar även i ett nära samarbete med säkerhetsavdelningen i verksamhet och kommer hjälpa till vid cyberhot och/eller säkerhetsincidenter.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund samt 3-5 års arbetslivserfarenhet av att ha jobbat med en liknande tjänst. Certifierad inom IT-säkerhet och ITIL är meriterande.

För att lyckas i rollen är du strukturerad och förstår att genom dokumentation av processer, skapas möjlighet till kontinuerlig förbättring. Du är driven, självmotiverad och har god förståelse av IT-säkerhet. Du är ansvarstagande, har förmåga att prioritera samt hugger in där det behövs.

Vi erbjuder dig

Möjligheter att vara och bygga upp samt förstärka vår säkerhet och vårt skydd av våra system. Ett framgångsrikt team med korta beslutsvägar, god stämning och högt i tak. Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär.

Vi värdesätter!

Här värdesätts ditt engagemang, din personliga inställning och dina värderingar. Våra värderingar: Driven, Open, Innovative, Trustworthy genomsyrar både dig som anställd och våra affärer. Känner du igen dig i våra värderingar? Läs mer om dem på www.resursjobs.com.

Ansök idag!

Intervjuer och urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. I denna rekrytering arbetar vi med Experis IT. Om du har frågor angående tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter: Igor Micanovic, 040 665 61 44 eller Sophie Dalebjer, 040 660 63 33.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Resurs-koncernen

Holding Resurs Holding är noterat på Nasdaq Stockholm och verkar genom dotterbolagen Resurs Bank, yA Bank och Solid Försäkring. Resurs-koncernen har mer än 700 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret finns sedan starten 1977 i Helsingborg. Vi hjälper våra företagskunder med säljdrivande betal- och lojalitetslösningar till både butik och e-handel. Till våra privatkunder erbjuder vi privatlån, kreditkort och nischade försäkringsprodukter. Genom åren har vi vunnit flera utmärkelser för våra produkter och tjänster.

Liknande jobb

Liknande jobb