Sogeti Sverige AB

Utvecklare inom Systemintegration

Plats
Helsingborg
Annonserat
den 29 november 2017
Stängs
den 28 februari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Nu söker vi fler erfarna utvecklare till Helsingborg som vill vara en del av vårt framgångsrika integrationsteam. Vi är experter på MS Biztalk integrationsplattform och jobbar självklart även med molnbaserade integrationsverktyg.

Våra utvecklare, arkitekter och serviceledare stöttar våra kunder från ax till limpa kring integration och vi tillhandahåller även en AM - Integrationstjänst (förvaltning).

Vad tjänsten kräver:

Vi förutsätter att du behärskar ett antal utvecklingsspråk och teknologier exempelvis: MS.NET, C#, MS SQL, MS SSIS, MS BizTalk server, MS Visual Studio, Azure API Management, Azure Service Bus och Azure Logic Apps m.m. För att passa in är du är social, självgående och gillar utmaningar. Du trivs med att ha kundrelationer och ser dig själv som lösningsorienterad.

Vi förutsätter att du har intresse för ny teknik och håller dig uppdaterad inom ditt område. Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska.

Att arbeta på Sogeti:

På Sogeti eftersträvar vi efter en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Vi jobbar i nära samarbete med våra kunder och utmanar ständigt oss själva för att skapa morgondagens lösningar. Hos oss får du möjligheten att arbeta med intressanta kunder och ingå i ett stort globalt nätverk av trevliga och kompetenta kollegor, vi erbjuder många förmåner och stora möjligheter att utvecklas både som person och konsult.

Hos oss möter du en kultur med högt i tak där våra värdeord ”Enkelhet och Entreprenörskap” genomsyrar vår vardag. Vi är stolta drivers av #ADDHER, Sveriges största externa nätverk för kvinnor i IT-branschen.Liknande jobb

Liknande jobb