Algoritmutvecklare till Hövding i Malmö

Rekryterare
Hövding
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 12 januari 2018
Stängs
den 1 februari 2018
Ref:
3C185960-59A5-4901-8986-3BAEC49303A9
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta på ett företag som har en unik produkt? Hövding söker nu en Algoritmutvecklare till kontoret i Malmö!

Är du en person som anser att ingenting är omöjligt? Vill du jobba i en roll med att utveckla Hövdings rörelsealgoritm i airbagcykelhjälmen? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Algoritmutvecklare till Hövding i Malmö.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hövding triggas av det omöjliga och tycker att nyfikenhet är en dygd. Med metoder och teorier hämtade främst från signalbehandling och statistisk maskininlärning ägnar sig Hövding åt algoritmutveckling för att kunna åstadkomma något som inte gjorts förut. Du kommer att få arbeta med en unik produkt som räddar liv! Hövding är även en human arbetsgivare med ett mycket bra förmånserbjudande.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Algoritmutvecklare kommer du att arbeta med utvecklingen av Hövdings rörelsealgoritm i airbagcykelhjälmen. Till din hjälp har du olika metoder från signalbehandling och statistisk maskininlärning. Du kommer att samla i data ifrån videoanalys av rörelsemönster. Med denna data som grund kommer du att arbeta med Hövdings nuvarande algoritm, men även utveckla nya algoritmer.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer rapportera till Director of Research & Development hos Hövding och vara placerad på kontoret centralt  i Malmö. Du blir en del av ett härligt gäng med olika bakgrunder och personligheter, som inspireras av varandra och jobbar tätt ihop.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

  • Har en akademisk examen inom teknisk matematik, datavetenskap, teknisk fysik, elektroteknik eller annat angränsande område. Har du forskarutbildning eller har du arbetat inom forskning och utveckling ser vi det som meriterande.
  • Har kunskap inom kodningsteori, maskininlärning eller digital signalbehandling.
  • Har erfarenhet av programmering i C/C++, Python eller Java.
  • Gärna har goda matematiska kunskaper.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

 

För att lyckas och vara framgångsrik i rollen krävs det att du:

  • Har gediget intresse för problemlösning.
  • Är ansvarstagande. Du tar självständigt initiativ till aktiviteter för att nå uppsatta mål och kan med din expertis, analytiska förmåga och kreativitet hitta nya sätt att hantera olika problem. 
  • Har en hög kvalitetsmedvetenhet. 
  • Är lyhörd och har en god samarbetsförmåga.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Hövding är en airbag för cyklister. En revolutionerande cykelhjälm i form av en krage som cyklisten bär kring halsen. Kragen innehåller en airbag som löser ut och skyddar huvudet först vid en olycka. Airbagen är utformad som en huva som omsluter och skyddar cyklistens huvud. Utlösningsmekanismen styrs med hjälp av sensorer som registrerar den onormala rörelsen hos cyklisten vid en olycka. Hövding har världens i särklass bästa stötupptagningsförmåga, är enkel att ta med, samt är snygg och diskret i sin utformning. Hövding säljs idag i över 1100 butiker och i webbshoppar i 16 länder i Europa och Japan.

Liknande jobb

Liknande jobb