Postnord Strålfors rekryterar en Drifttekniker till Ljungby!

Plats
Ljungby
Annonserat
den 4 december 2017
Stängs
den 1 februari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

PostNord Strålfors, som ingår i PostNord AB, är ett IT-fokuserat Business-to-Business bolag. PostNord Strålfors utvecklar och erbjuder kommunikationslösningar som ger företag med många kunder helt nya möjligheter för mer personliga och starkare kundrelationer. Med vetskapen om att allt kommunicerar, gör vi det möjligt för alla delar i ett företag att samverka och tala samma språk - kundens språk. När vi kommunicerar och fokuserar på mottagaren ger det alltid resultat oavsett om det är gjort genom logistiklösningar, direktreklam, fakturor, webben, telemarketing, kundtjänst, följesedlar - fysiskt eller elektroniskt. PostNord Strålfors gör det möjligt. PostNord Strålfors, som omsätter 2,4 miljarder SEK, har verksamhet i 4 länder och cirka 1200 anställda. I Sverige är vi ca 500 anställda och vi har verksamhet i Malmö, Ljungby, Solna, Alingsås och Tandsbyn.

 

Strålfors IT söker en tekniskt erfaren drifttekniker datacenter med uppdrag att driva en kraftfull och effektiv IT-drift i våra datacenter. Är du en av dem?

Strålfors IT har i uppdrag att stödja och ge service till olika verksamheter med en effektiv och affärsanpassad IT-plattform. Strålfors arbetar ständigt mot ny teknik och ligger därmed i framkant på flera områden vilket genomsyrar hela organisationen. Strålfors IT är verksamt i samtliga länder inom koncernen.

Arbetsuppgifter och ansvar

Vi söker dig med goda kunskaper inom datacenterområdet och som är beredd att ta en nyckelfunktion inom vår IT-drift. Dina arbetsuppgifter består av att tillsammans med teamet på infrastruktur säkra en god och effektiv leverans genom arbete med drift av servar, nätverk, lagring, backup och säkerhet. Du kommer i rollen rapporterar till IT Manager, Infrastructure.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning, t.ex. systemvetenskap, datavetenskap, informatik och eller motsvarande erfarenhet inom IT drift.

Du bör ha mycket goda kunskaper inom några av följande områden:

Virtualiserade servermiljöer

  • Storage
  • Backup
  • Network; Switches, Routers, Firewalls or Security

Erfarenhet av arbete enligt ITIL är en fördel. Meriterande områden: Azure cloud management och Automation projects. Då vi supporterar flera länder vill vi att du har dokumenterat god erfarenhet av att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

Du är strukturerad och har förmåga att analysera och beskriva komplexa IT-orienterade situationer och fakta på ett lättförståeligt sätt. Du tar ansvar och agerar proaktivt för att nå önskade resultat. Arbetet utförs både självständigt och med en hög nivå på samarbete i teamet och det är viktigt att du behärskar bägge delar. Viktiga verktyg för dig i arbetet förutom din yrkeskompetens är god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Vi erbjuder

Du kommer få möjlighet att arbeta i teknisk framkant och med en stor inhouse IT miljö med drift av 1300 servrar och 10 siter i Norden. I tjänsten som Drifttekniker Datacenter blir du en viktig del av att förverkliga Strålfors mål att erbjuda konkurrenskraftiga kommunikationslösningar. PostNord Strålfors kan erbjuda dig intressanta utvecklingsmöjligheter och en tillvaro som inte stagnerar. Strålfors arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden.

Tjänsten är placerad i Ljungby och omfattar heltid tillsvidare. I tjänsten förekommer resor.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor om tjänsten kontakta Jenny Järgren, rekryteringskonsult på Experis IT, telefon 0470-74 55 95 eller jenny.jargren@se.experis.com. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!