Flera dansktalande IT-supporttekniker till NCC

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Solna
Lön
Fast lön
Annonserat
den 8 januari 2018
Stängs
den 6 februari 2018
Ref:
E4DC62CA-5AB1-4181-81E7-5BCE111EC9A6
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta med service och IT? Vi söker er som är Dansktalande IT-supporttekniker till NCC Industry i Stockholm.

NCC Industry storsatsar och söker därför ytterligare dansktalande IT- supporttekniker, så ta chansen att få tillämpa både dina språkkunskaper i danska i och svenska i en serviceinriktad roll.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att jobba på ett av nordens största byggföretag i en omväxlande och välkomnande organisation. Vi erbjuder dig ett arbete där kommunikation och IT kommer att stå i fokus. Du blir en del av ett team som jobbar mot hela den nordiska marknaden. Här får du en flexibel roll som varierar efter projekt och behov.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Supportera IT-relaterade problem av varierad komplexitet
• Felsöka
• Arbeta i en Windowsmiljö
• Delta i olika projekt

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du tillhör ett team av nordiska tekniker som gemensamt supporterar Sverige, Norge, Danmark och Finland. Här får du en flexibel roll som varierar utefter projekt och behov. Du jobbar också med dokumentering i ärendehanteringssystem, involveras i support- / beställningsrutiner. Det här är en långsiktig konsulttjänst genom TNG, men arbetat sker hos NCC Industry.

VEM ÄR DU?

För att trivas i den här tjänsten ser vi att du har ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet som supporttekniker. Du kan ha studerat IT på gymnasial nivå eller högre utbildning. Vi ser gärna att du har körkort. Då du supporterar både svenska och danska marknaden talar och skriver du båda språken flytande.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Liknande jobb

Liknande jobb