Sogeti Sverige AB

Kognitiva lösningar - Framtidsskapande utvecklare & arkitekter!

Plats
Sundsvall
Annonserat
den 8 december 2017
Stängs
den 31 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi driver allt fler projekt inom AI, maskininlärning och kognitiva lösningar inom Sogeti. Vi satsar stort inom området och här i Sundsvall har vi ett omfattande kognitivt åtagande som löper flera år framöver. Vi söker därför flera personer till en mängd olika roller enligt nedan!

Vi ger dig möjlighet att vara med och skapa framtiden hos oss och hos våra kunder - dessutom kommer du att få arbeta med världsledande personer inom området!

►Data Scientist
För dig som har fokus på tillämpad matematik genom analytics, data science, machine learning och deep learning. Du har hög verksamhetförståelse, förmåga att tillämpa avancerad matematiska modeller, samt kunskap i någon av de gällande plattformarna för Data Science samt programeringskunskaper i R eller Pyton.

►Cognitive Solution Architect
I denna roll kommer du att vara Designer av kognitiva lösningar på olika plattformar. Du behöver ha en lång erfarenhet av lösningsarkitektur (enterprise arkitektur meriterande) med ett genuint intresse av den nya världens API-ekonomi där kognitiva tillämpningar föds.

►DataLake/Hadoop Architect
En roll för dig med en bred IT-bakgrund inom backendsystem med fokus på databasnära utveckling. Du behöver ha java som utvecklarinriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet och förmåga att arbeta med arkitektinriktning inom Hadoop ecosystem (Hortonworks är meriterande).

►Cognitive Application Developer
För denna roll söker vi dig som är fullstackutvecklare, gärna med fokus på Java med intresse för att bygga nybanade lösningar med hjälp av allt från färdiga kognitiva komponenter på marknadens etablerade plattformar, till opensource versionerna av desamma.

►DataLake/Hadoop Developer
Du som söker denna roll är en utvecklare med fokus på backendsystem och databasnära utveckling. Utvecklarinriktning från Java-världen. Vi ser gärna att du har kunskap inom Hadoop ecosystemet (Hortonworks meriterande).

►Data Engineer
Du är en person med bred IT-bakgrund och har fokus på backendsystem och data/informationsnära utveckling i C# eller Java. Rollen innebär att inhämta, tranformera och hantera källsystemsinformation till kognitiva applikationer och tillämpningar.

Övriga erfarenheter som är högintressant om du har jobbat med är tjänster som t ex: Microsoft Bot Framework och Cognitive Toolkit, IBM Virtual Agent, Watson Conversation, API.ai, Wit.ai, Amazon Lex, Azure Machine Learning, Cortana Intelligence Suite, IBM Watson, Google Prediction API, Amazon Machine Learning...

...och har programmerat i språk som: Java, C#, Python, R och Scala.

Är du beredd att ta klivet in bland andra framtidsskapare? Kontakta oss direkt!  • Empati, nyfikenhet, och drivkraft att ständigt lära nytt och förmåga att få saker gjorda
  • Erfarenheter enl. någon/några av beskrivningarna ovan
  • Flerårig erfarenhet inom IT-området
  • Gärna relevant examen
  • Flytande svenska och engelska

Liknande jobb

Liknande jobb