CGI

Applikationskonsult, Linköping

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping
Annonserat
den 11 december 2017
Stängs
den 13 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Purchase-to-Pay är en av delprocesserna inom ramen för företagets inköps/ekonomifunktion. Hantering av (indirekta) inköp, inkommande fakturor och den mellanliggande ordermatchningen mot faktura hanteras i P2P processen. Inom ramen för CGIs portfölj kan också skanning/tolkning, e-faktura, arkiv, elektronisk affärskommunikation (order, ordererkännande, leveransbesked), kataloger etc hanteras.

Vi är ett Solution Area för P2P. Enheten är idag ca 15 medarbetare och vi har ett 30 tal kunder med användare i 5 världsdelar. I samarbete med andra delar av CGI har vi också kunder med bas utanför Norden.Tjänsten innefattar konsulting inom området elektronisk fakturahantering och innebär att ekonomi- och processkunskap är viktigt. Du leder obehindrat kundmöten och workshops med ekonomichefer och beslutsfattare hos kunden. Din förmåga att sätta dig in i kundens verksamhet och omsätta deras problem och situation till funktioner i mjukvaran och processer är mycket hög.

De primära kundgrupperna vi arbetar med är medelstora och stora företag samt organisationer. Arbetet sker på egen hand, genom att vara delaktig i kundteam samt ingå i större affärsprojekt.För att lyckas i denna roll krävs det att du har konsulterfarenhet inom Purchase to Pay eller angränsande områden såsom affärssystem och/eller inköpsprocesser. Du har kännedom om verktyg och processer samt kan sätta dig in i detaljerade funktioner i mjukvaran. Meriterande är om du har erfarenhet att arbeta med kunder i Norden och Europa.

Vidare har du kompetens och förmåga att bygga relationer, är självständig, hjälpsam och pålitlig. Vi tror att du har ett värdefullt kontaktnät hos företag och organisationer samt god förmåga att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, även på engelska. Dessutom har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende hos kund.

Du har eftergymnasial utbildning alternativt bred erfarenhet. Det är även meriterande med kunskaper inom SQL, XML, Microsoft IIS samt molntjänster.

Körkort och tillgång till egen bil underlättar för denna tjänst.

För mer information vänligen kontakta:
hans.gustafsson@cgi.comUtveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
  • .NET
  • English
  • SQL
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb