CGI

IT-konsult DataCenter, Gällivare

Rekryterare
CGI
Plats
Gällivare
Annonserat
den 11 december 2017
Stängs
den 18 april 2018
Kategori
Säkerhet
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi behöver nu anställa en konsult med kompetens inom DataCenter med stationering i Gällivare. Som IT-konsult inom DataCenter kommer du att få arbeta i vår driftgrupp men även i små och korta projekt på 1-12 månader. Vi sköter drift och deltar i projekt både på plats hos våra kunder samt även från vårt kontor i Gällivare.

Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med gruppen, åtagandena är huvudsakligen nationella.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.Du har minst några års arbetslivserfarenhet från datacenter miljöer samt en relevant högskoleutbildning inom IT eller annan erfarenhet. Under dessa år har du jobbat med drift, installation och support av IT- miljöer samt har kunskap från marknadsledande produkter.

Sannolikt har du erfarenhet av nedanstående områden:
• Implementation och drift av lagringslösningar.
• Implementation och drift av fysiska och virtuella datacenter
• Implementation och drift av backuplösningar.
• Databaser

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och ibland även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Vid frågor kontakta gärna Per Andersson, tel 0970-698856, per.e.andersson@cgi.com Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
  • Communication (Oral/Written)
  • English
  • Storage
  • Swedish
  • Technical Architecture