CGI

Kravanalytiker, Karlskrona

Rekryterare
CGI
Plats
Karlskrona
Annonserat
den 11 december 2017
Stängs
den 18 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

På vårt kontor i Karlskrona är vi just nu inne i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka våra team med flera duktiga medarbetare.

Vi söker nu kravanalytiker, du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i spännande uppdrag mot kund och med en delaktighet i deras affärsutveckling. Kundnärhet och personlig utveckling prioriteras av oss på CGI. Arbetet sker ofta i team, därför är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Din grundinställning är att alltid se till kundens bästa. Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning. Utöver det så ser vi gärna att du är prestigelös och villig att dela med dig av din kunskap. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från CGI:s kontor. Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen från universitet eller motsvarande kunskap samt minst tre års erfarenhet av kravanalys och liknande arbete. Som kravanalytiker kommer du att vara länken mellan verksamhet och systemutvecklare. I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera och dokumentera bland annat aktörer, användningsfall, användargränssnitt, regler, begrepp, funktionella och icke-funktionella krav samt beroenden mot andra intressenter. Du skapar förståelse för kraven i teamet.

Du känner starkt för att arbeta som konsult och uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

För mer information kontakta:
Herman Afzelius +46 455 32 63 73 rekrytering.sydost@cgi.com


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Agile / Collaborative Method
  • English
  • Requirements Analysis
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb