CGI

IT-Projektledare, Gävle

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle
Annonserat
den 13 december 2017
Stängs
den 8 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en projektledare som brinner för att tillföra värde till organisationer?

På CGI har projektledning ett stort fokus och vi har mycket höga krav på leveranssäkerhet. Därför söker vi dig som vill hjälpa oss att nå våra mål.

Flera av våra kunder har behov av duktiga projektledare. Vi hoppas du är intresserad av att växa tillsammans med oss och bli en del av vår konsultverksamhet som driver och hjälper våra kunder för att leverera och uppnå bästa resultat. Vi har kunder inom både privat och offentlig sektor och har många spännande projekt på gång. Vi söker därför dig som har minst tre års erfarenhet som projektledare. Då kunderna är ett flertal och uppdragens karaktär och art varierar, arbetar våra projektledare med allt från workshop, förstudier, utredningar, leda mindre projekt på några månader till stora och omfattande projekt. Vi matchar din kompetens till passande uppdrag på bästa sätt. Vi arbetar givetvis även tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden. Vi ser gärna att du har en akademisk examen från universitet eller högskola samt minst tre års erfarenhet av att leda IT- och verksamhetsprojekt med fullt budgetansvar. Du bör ha erfarenhet av någon/några utvecklings- och projektmetoder.

Som CGI-medarbetare är du prestigelös, ansvarstagande och initiativrik. Du har en mycket god förmåga att kommunicera, är driven, öppen, nyfiken och gillar utmaningar. Du är affärsdriven, sätter kunden i fokus och vill addera värde för våra kunder och öka kompetensnivån hos dina kollegor genom att dela med dig. Du är även en mycket god organisatör som drivs av att leda mot fastställt mål. Du driver projekt men kan också utföra analysarbete, förstudier och utredningar. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift. Vi söker dig med ett genomgående kvalitetstänk som är noggrann och engagerad. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt på plats hos kund.

Att arbeta på CGI innebär att du får känna vår lokala närvaro och arbeta nära kunder och medarbetare samtidigt som du kan ta del av ett internationellt nätverk med ovärderliga kompetenser och resurser. Du får ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling!

Vår dröm:
"Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans och, som ägare, bidra till att bygga upp ett företag som vi kan vara stolta över."

För mer information, kontakta:

Sofia Lindholm: Sofia.Lindholm@cgi.com
Åsa Sellman: asa.sellman@cgi.com


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Project Management