DevOps Generalist till Thomas Cook/VING

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön med provision
Annonserat
den 18 februari 2018
Stängs
den 15 mars 2018
Ref:
E39339A5-DB8A-475E-8843-EF4F7492509F
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta på Thomas Cook Stockholm med ett fokus & helhetstänk på automatiseringsarbetet inom området DevOps med Cloud/Azure?

Välrenommerade Thomas Cook/VING gör en stor satsning på automatisering- och Continuous Delivery-arbetet inom området Cloud/Azure. Vill du vara med på denna spännande resa? Sök då rollen som Devops/Automation Generalist i Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tjänsten som Devops/Automation Generalist erbjuder möjligheten att arbeta nära verksamheten och i tät dialog med utvecklingsteamen.
Hos Thomas Cook får du chansen att bidra i en tekniskt driven verksamhet där ledningen har stort förtroende och engagemang i den digitala affären.
Rollen erbjuder dig möjligheten att inspirera, påverka och vara med och driva denna resa mot automatisering, continuous delivery och molnbaserade lösningar.
På VING/Thomas Cook är kompetensutveckling en prioriterad fråga som möjliggör att du kan "göra karriär" inom företaget och utvecklas över tid. Vi kan med glädje berätta att de har fina förmåner så som reserabatter och vinstutdelning på årsbasis.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer bland annat att arbeta med:

  • Att leda och stötta andra team inom agile och devops-disciplinerna så som deployment, continuous integration/continuous delivery, cloud, övervakning och automatisering generellt
  • Ett dagligt nära samarbete med andra utvecklingsteam för att stötta dem i alla delar av den agila utvecklingsprocessen (med mer och mer fokus på Azure framöver), 99% körs on-prem idag.
  • Här kommer du få ta ett helhetsgrepp och ägandeskap av och utvärdera nya produkter och verktyg som sedan och distribueras till utvecklingsteamen inom företaget.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innebär ett dynamiskt arbete med många kontaktytor. Du kommer ingå i teamet Devops som idag består av sju personer. Tjänsten är en heltidstjänst och är placerad på IT-avdelningen på Vings/Thomas Cook huvudkontor i Stockholm (DN-skrapan).

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med både erfarenhet (minst 3 år) och ett naturligt driv och förståelse av den kulturella grundidén med Devops. Vi tänker oss att du är en person som trivs i rörelse. Du har förmågan att leda dig själv och kan kommunicera på ett tydligt och klart sätt. Ditt arbetssätt är pragmatiskt och lyhört. Du har erfarenhet av verktyg inom automatisering, tooling, containers (ex. Docker), Azure och övervakning.
Thomas Cook arbetar bland annat med ELK-stacken, RabbitMQ, Kubernetes och Dynatrace. En stor del av den tekniska plattformen är också baserad på Microsoft-teknologi såsom .NET, Powershell och Windows Server. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet utav dessa teknologier, men vi lägger större vikt vid din personlighet. Viljan, förmågan och intresset av att driva förändring med fokus på Continuous delivery är det vi söker!
Att ha ett" DevOps mindset" är naturligt för dig. Du har förmågan att röra dig mellan olika världar (infrastruktur och utveckling) och kan kommunicera med både utvecklare och tekniker. För dig är det motiverande att vara en del av en resa där du utgör en viktig pusselbit i de fortsatta framgångarna.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ving/Thomas Cook är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving ingår i den nordiska resekoncernen Thomas Cook Northern Europe som säljer resor från Sverige, Danmark, Norge och Finland. I gruppen ingår researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Thomas Cook Airlines Scandinavia samt hotellbolaget Hotels & Resorts där de egna hotellkedjorna Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels ingår. Gruppen säljer runt 1 500 000 resor årligen i de nordiska länderna. Ving är en del av en av världens ledande researrangörer Thomas Cook Grop. Gruppen har ca 22 000 anställda och över 20 miljoner resenärer årligen

Liknande jobb

Liknande jobb