CGI

Integrationsarkitekt Infor ION-suite, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 18 december 2017
Stängs
den 9 juli 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är Sveriges ledande IT-tjänsteföretag och CGI:s grundare hade en dröm när han skapade företaget, som än i dag genomsyrar vår företagskultur: ”Att skapa en miljö där alla trivs med att arbeta tillsammans och som ägare bidra med att bygga upp ett företag som vi alla kan vara stolta över att vara en del av”.

Våra medlemmar, kunder och ägare arbetar utifrån vår dröm och företagskultur, där vi har ett uttalat fokus utifrån kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet och lönsamhet.

Är Du integrationsarkitekt inom Infor ION-suite? M3 Teamet behöver förstärkas och vi ser Dig som en av oss!

CGI är en ledande Infor-M3-aktör i Sverige och vi söker nu erfarna arkitekter inom olika områden till vår M3 Solution-verksamhet i Sverige. CGI:s förmåga att leverera end-to-end lösningar inom och kring Infor-M3 är både framgånsrikt och unikt i Sverige och ger oss en enastående möjlighet att leverera helhet till våra kunder.

CGI:s nya och befintliga M3-kunder expanderar och förändras. Detta innebär att CGI:s M3-team utvecklas i takt med detta. För att fortsätta att växa och för att möta kundernas krav och behov, ska vi utöka vår M3-verksamhet.
Excellenta kundlösningar fås genom att kunna kombinera verksamhets- och IT-kunnande vilket skapar ett mervärde hos kunderna. CGI är Infor Gold Services Partner vilket innebär att du får direkt tillgång till nya versioner och metoder.

Vill du vara med och bidra till den fortsatta expansionen och att möta våra kunders behov så skall just Du söka till tjänsten Integrationsarkitekt Infor ION-suite.Som integrationsarkitekt har du en viktig roll i att säkerställa god och långsiktig kundnytta samt lönsamma projekt och åtaganden.

I tjänsten som integrationsarkitekt ansvarar du för att planera, genomföra och fastställa design och arkitektur av integrationslösningar i kundprojekt. Det innebär att du är med i inledande presales aktiviteter, kunddialoger, förstudier, val av integrationslösning, utveckling och framtagning av rätt arkitektur, informationsmodell samt arbetssätt.

Du kommer även att vara delaktig i test, verifiering och dokumentation av genomförda integrationer. Vidare bidrar du internt till att utveckla metodik, verktyg och processer för integrationslösningar.
CGI har idag ett antal både nya som etablerade M3 kunder som har ett ökat behov av att utveckla och förbättra sitt affärsstöd till sin verksamhet och där integrationsarkitekturen idag är en strategisk och fundamental del av kundlösningen.

Du kommer att ingå som en viktig del i att förstå kundernas behov och att realisera detta inom ramen för ERP- systemet Infor-M3 men också till andra applikationer och tredje-parts produkter.

Vi söker Dig som är affärsmässig, strukturerad, lösningsorienterad och drivande. Du trivs i en internationell miljö med en mångfald av kundprojekt, teknik i framkant och spännande dynamiska kunder.Du är utbildad inom IT och har en bred kompetens, erfarenhet och intresse inom teknik, projekt och kundrelationer.
Du är van att fånga och dokumentera kundens kravbild, driva workshops, skapa och rekommendera kundlösningar samt hantera kundförväntningar. Goda kunskaper inom affärssystem och enterprisearkitektur.
Du har arbetat med olika integrationskoncept och programmeringsspråk.
Du har erfarenhet av att delta i olika projekt där integration har varit en viktig del.

Vi söker dig som:

Är en strategisk rådgivare till våra kunders utmaningar och lösningar
Kan integrera både Infors applikationer samt tredjeparts produkter
Kan skapa workflows och alerts för att förbättra avvikelsehanteringen.
Deltar i design, standardiserar, övervakar och utvecklar affärsprocesser.
Kan integrera applikationer till eventstyrda affärsprocesser
Kan designa och utveckla integrationsmonitorering för bättre och snabbare beslut.

Vidare har du erfarenhet från flera av nedanstående områden och produkter inom Infor såsom ION Connect, ION Process, ION Workflow & Events, Event Hub, Event analytics, ION Pulse, Business Vault, Reporting, ION API:s, ION Mapper och ION OneView.

Annan kunskap och erfarenhet som vi värdesätter hos Dig är:

Kännedom om ”Loosely coupled” metodik och arkitektur
Erfarenhet av Java, JMS, Infor Grid, SQL Server och Oracle native anslutningar och HTML 5
Ha förståelse för hur BOD används i en Infor-systemarkitektur
Dokumenterad erfarenhet av att bygga integrationslösningar inom ERP Infor-M3 sviten
God problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet, engagemang, långsiktighet och kundnöjdhet.

Som person är du prestigelös, flexibel och systematisk.

För att bli framgångsrik i rollen är du kreativ med nya angreppssätt och har god problemlösningsförmåga, är självgående och tar ansvar för din uppgift.
Du värdesätter teamarbete och har förmåga att skapa förtroende hos både kund och kollegor. Du sätter kundnyttan i centrum och är serviceorienterad samt att du har lika lätt för att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.
För att trivas hos oss är du nyfiken, initiativ- och ansvarstagande samt har nära till skratt och humor.

Tjänsteresor förekommer i denna tjänst.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta:
Jan Berggren, M3 Director Consulting Service, jan.berggren@cgi.com, 0709 766 333.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Integration Architecture
  • Solutions Architecture

Liknande jobb

Liknande jobb