Capgemini söker IT-arkitekter inom infrastrukturområdet

Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg
Annonserat
den 18 december 2017
Stängs
den 31 januari 2018
Kategori
It-arkitekt, Ledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som en global ledare inom konsult- och teknik- tjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av över- tygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2016 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,5 miljarder euro.

Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count.


Rollen

Capgemini söker nu IT-arkitekter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg som vill arbeta som konsulter med våra kunder inom IT-infrastruktur.

 • Du kommer att arbeta med arkitektur och bidra med kompetens, vägledning och stöd inom ditt specifika kunskapsområde
 • Du leder planering och design av kundernas infrastruktur, t.ex. vid implementering av IaaS och PaaS-lösningar, men är inte rädd för att även jobba operationellt när det behövs.
 • Du utvärderar möjliga tekniska lösningar, identifierar för- och nackdelar och ger väl motiverade rekommendationer för vägen framåt baserade på såväl tekniska krav som kostnadsmedvetenhet.
 • Du agerar teknisk ledare inom områden som molntjänster, lagring, hantering och design av molnlösningar
 • Du är lyhörd för våra kunders behov vad gäller att minimera kostnader, öka effektivitet och flexibilitet samt att skapa konkurrensfördelar


Kvalifikationer

 • Vi söker dig som har bred teknisk kunskap inom IT-infrastruktur med djupare kunskaper inom minst ett av följande områden: Cloud, Server, Network, Storage, Databas, Datacenter, Övervakning, Cyber Security (t.ex. IAM-lösningar) och/eller End-User
 • Minst tre års erfarenhet av arbete som arkitekt inom IT-infrastruktur
 • Minst tre års erfarenhet av konsultrollen i förändringsprojekt, samt ett gott sinne för affärsutveckling och erfarenhet av pre-sale.
 • Gedigen erfarenhet av utvärdering, planering och införande av tekniska infrastrukturlösningar
 • Flytande svenska och engelska - muntligt och skriftligt
 • inom relevant område eller motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet
 • Relevant infrastrukturcertifiering, exempelvis TOGAF
 • Erfarenhet av DevOps är meriterande

 

Vi erbjuder

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person.

Vill du fördjupa dig inom ett visst område eller växa in i en ny roll? Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell, som i kombination med utbildningar och certifikat, gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss.

Vi erbjuder det bästa av två världar - globala muskler lokalt förankrade i svenskt affärsliv, i en familjär gemenskap. Tillsammans sitter vi på en kompetens som få andra kan matcha!

Förutom lön erbjuder vi även bonusprogram, privat hälso- och sjukvårdsförsäkring, pensionsplan och ett årligt friskvårdsbidrag på 3500 kronor.

Ansökan

Ansökning för denna roll görs enkelt online med bara några klick. Din ansökan ska innehålla ditt CV, ett personligt brev och eventuell ytterligare relevant dokumentation, till exempel betyg eller certifikat. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt

Kontakta gärna oss om du har några frågor:

Namn: Moa Tollstam

Telefon: +46 761115445

Email: xmoa.tollstam@capgemini.com

Namn: Claes Bystedt

Telefon: +46 853685346

E-post: claes.bystedt@capgemini.com

Liknande jobb

Liknande jobb