CGI

Ekonomisupport

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 20 december 2017
Stängs
den 3 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som supportmedarbetade kommer du att arbeta med avancerad ekonomisupport och ingå i en arbetsgrupp om totalt cirka 20 st. medarbetare. Det är en grupp med fokus på att ge god service och med stort intresse för att identifiera orsaken till och finna lösningen på pågående kundärenden.

Som Ekonomisupport kommer du att arbeta med support av Raindance som är ett av marknadens mest kompletta affärssystem med över 300 kunder i Sverige och Finland. Raindance olika moduler innehåller bland annat fakturering, budget, prognos, analys, uppföljning, anläggningsredovisning, beställning/inköp, tid och projekt samt e-fakturering. Kunderna finns främst inom offentlig verksamhet, men också inom privat näringsliv.

Du kommer arbeta med second line support gentemot CGI's kunder. Du hanterar ärenden av mer komplicerad karaktär som slussats vidare till dig, du kommer att lösa dem med hjälp av din ekonomibakgrund tillsammans med utbildning som du får på plats. Som nyanställd kommer du att få en introduktion där du går bredvid en kollega som har samma roll idag.Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta brett inom ekonomi. Ett krav är att du arbetat med löpande bokföring, gärna såväl kund- som leverantörsreskontra samt att du är insatt i ekonomiflöden på en redovisningsavdelning.

Som person gillar du att ta ansvar och du har intresse för att ge god service. Det är viktigt att du arbetar strukturerat och tydligt. Tydligheten speglar sig även i din kommunikation där du har lätt att få andra att förstå i såväl tal som skrift. Du trivs med att analysera problem och att finna lösningar. Vidare arbetar du i team vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga och en balans mellan att våga ta plats samtidigt som du är lyhörd.

För mer information, kontakta gärna:
Ulrica Svärd, ulrica.svard@cgi.com, 0703-155441.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Communication (Oral/Written)
  • Finance
  • Problem Solving/DecisionMaking
  • Raindance

Liknande jobb

Liknande jobb