Tjänsteansvarig inom digitala kundmöten till IT Kundnära

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 december 2017
Stängs
den 15 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som vill jobba med det viktigaste vi har, våra kunder! Vi söker nu en tjänstansvarig inom digitala kundmöten till IT Kundnära.

Starka influenser av digitalisering och förändrade kundbeteenden driver behovet av ett förnyat sätt att bedriva vårt kundmöte. Det handlar om tillgänglighet, personalisering och nya sätt att leverera tjänster där teknik blir en del av leveransen. Kunder förväntar sig att möta Folksam när och där det passar dem. Det resulterar i ett behov att hantera interaktioner och ärenden med kunderna sömlöst i våra processer och våra olika kanaler. Det i sin tur ställer helt nya krav på system, infrastruktur, medarbetare och ledare.

IT Kundnära är IT organisationen inom Folksam som ansvarar för tekniken som möjliggör kundmötet. Vi strävar efter att skapa operationell excellens där produktionsstabilitet och effektiva arbetssätt står i fokus. Vi förflyttar människor, kulturen och IT-portföljen mot Agenda 2022 för att möjliggöra ett excellent kundmöte

Det här gör du som tjänsteansvarig på IT Kundnära

I rollen som tjänsteansvarig ansvarar du för avtalsuppfyllnad och uppföljning av leveranser i vår Kundnära tjänstekatalog. Du arbetar tätt med andra roller både inom företaget men även med externa leverantörer i tät dialog för driva vår förflyttning och utvecklingen framåt.

Vi jobbar med kontinuerliga förbättringar av såväl tjänsteleveranser som vårt arbetssätt och du medverkar till att löpande säkerställa att arbete med våra tjänsteleveranser utvecklas. Du kan därför förvänta dig ett varierat och spännande arbete där vi strävar mot att använda ny teknik så att det gagnar våra kunder.

Är du den vi söker?

Du måste ha erfarenhet av att arbeta i rollen som tjänsteansvarig inom området digital tjänsteutveckling. Du bör även ha en teknisk förståelse av komplicerade IT-miljöer och av samarbete med externa leverantörer, inklusive outsourcing och avtalshantering. Vi ser även att du har examen från universitet/ högskola, eller motsvarande. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt se internationellt samarbete som en naturlig del av vardagen.

Kommunikation och förankring är en viktig del av arbetet och vi söker dig som är van att ha en dialog samt kan skapa en bra relation med olika roller inom organisationen. Vidare är du flexibel och arbetar pragmatiskt utifrån givna förutsättningar samtidigt som du verkar för förbättringar och är uthållig. Du har ett starkt engagemang som smittar av sig i din omgivning.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag

Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har bra anställningsförmåner. För att stimulera samarbete och kreativitet jobbar vi aktivitetsbaserat. Här kan du se filmen om hur det är att jobba på Folksam, www.folksam.se/att-jobba-har.

Så söker du jobbet Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev via vårt rekryteringssystem, senast den 15 januari 2018. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Lovisa Ivarsson, gruppchef Kundnära Webb, 0725-82 65 34 eller Håkan Öst Stensson, gruppchef Kundnära Sälj och service 0672-221 39 06

Fackliga företrädare: FTF Leif Blomqvist 08-772 70 10, Akademikerföreningen Per Hansson 0708-31 60 67 och Handels Mikael A Carlsson, 0708-31 51 32.

 

Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.

Liknande jobb

Liknande jobb