Zavann rekryterar Supportansvarig systemutvecklare

Rekryterare
Zavann
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 20 december 2017
Stängs
den 18 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Zavann specialiserar sig på att leverera affärslösningar till expansiva elhandelsföretag på den europeiska elmarknaden. Med hjälp av intelligenta och användarvänliga SaaS-lösningar erbjuder Zavann effektivare organisationer och lägre kostnader för aktiva aktörer. Bland våra kunder återfinns både mindre nystartade aktörer och merparten av de allra största i branschen. Zavann erbjuder en rolig och utvecklande arbetsmiljö med högt i tak och med nära relation till våra kunder. Vi är ett växande bolag som arbetar i egenutvecklade system med varierande uppgifter, vilket innebär att du kommer att få en bred kunskap inom området elhandel.

 

Zavann rekryterar Supportansvarig systemutvecklare

Som supportansvarig systemutvecklare är ditt fokus att hantera systemteknisk felsökning och utredning av problem i funktionalitet rörande såväl systemkommunikation som betalningshantering, filöverföringar och kundanpassade systemprocesser. Då vårt webbaserade affärssystem har höga krav på kvalitet, flexibilitet och tillgänglighet arbetar du nära kollegor och kunder för att förstå de processer och krav som verksamheten ställer.

Vad erbjuder vi?

Zavann erbjuder en rolig och utvecklande arbetsmiljö med högt i tak där våra medarbetare ständigt utmanas av nya situationer och frågeställningar. Detta innebär att du får vara med och påverka utvecklingen av vårt affärssystem i hela kedjan från idé till färdig funktion. Som systemutvecklare är du en del av vår utvecklingsavdelning, som idag består av 12 personer. Utvecklingen sker i PHP (Zend Framework) med PostGreSql som databashanterare.

Vem är du?

För att trivas i rollen bör du vara serviceinriktad, kommunikativ och tycka om samarbete med kunder och kollegor. Vi ser helst att du har någon form av grundläggande utbildning inom programmering och därmed kunskaper inom något objektorienterat programmeringsspråk såsom Java, C# eller PHP samt kunskap om relationsdatabaser. Du får gärna också vara bekant med något versionshanteringssystem såsom GIT, Subversion eller liknande.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Zavann med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Saleem Nilsson, rekryteringskonsult på Experis IT, 070-322 13 77, saleem.nillson@se.experis.com  eller Lena Wassén 072-5142936, lena.wassen@se.experis.com.  

Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.experis.se och koppla mot tjänsten.

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb