Digital Specialist, e-handel, till Euromaster

Rekryterare
Euromaster AB
Plats
Hallands län, Halmstad, Falkenberg, Varberg
Annonserat
den 20 december 2017
Stängs
den 31 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet av e-handel och kundrelationer i digitala kanaler? Är du driven och fokuserad och på jakt efter nya utmaningar? Välkommen till oss på Euromaster!

 

Om tjänsten

Du kommer bli en del av vårt marknadsteam där du arbetar med utveckling och den dagliga driften av e-handeln mot privatkunder. Du kommer även arbeta med att synliggöra Euromaster i sociala kanaler och arbeta med nyhetsbrev och CRM. Arbete med prissättning och prisstrategi online ingår i tjänsten. Du deltar aktivt i olika utvecklingsprojekt och samarbetar med såväl våra kollegor i organisationen som med våra kollegor i Europa.

Vem är du?

Du har en god förståelse för helheten inom e-handel, du är van att arbeta med CMS och har yrkeserfarenhet av praktiskt arbete med e-handel.

Du är utvecklingsorienterad och orädd att ta dig an nya arbetsuppgifter. Ett analytiskt tänkande och ett strukturerat arbetssätt kommer att göra din vardag enklare. Centralt för alla delar av rollen, är att du har ett genomgående servicetänk, att du är affärsmässig och kommunikativ. Du pratar och skriver flytande svenska och engelska.

På Euromaster kan du ständigt växa, utveckla dina färdigheter och dra nytta av olika uppdrag som ökar din motivation såväl som din kompetens. Välkommen till oss!

Kontakt och Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Euromaster med Experis, ett företag inom Manpower Group, med lång erfarenhet av kompetensförsörjning och rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Angela Ekelöf tel. 0340-664271, angela.ekelof@se.experis.com. Du hittar mig också på Linked-in: https://www.linkedin.com/pub/angela-ekelöf/31/b10/43.

Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 14 januari. Alla ansökningar behandlas självklart konfidentiellt.

Vi ser fram emot Din ansökan!

 

Om Euromaster

Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,2 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng/   

Liknande jobb

Liknande jobb