CGI

Java-utvecklare Kundreskontra, Raindance

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg
Annonserat
den 21 december 2017
Stängs
den 19 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi är just nu inne i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med en utvecklare för att utveckla vår reskontra portal i vårt affärssystem Raindance. Är du driven, öppen, nyfiken och dessutom genuint intresserad av programmering och med erfarenhet av Java och Scrum? Har du dessutom verksamhetskunnande inom publika sektorn och/eller ekonomi och vill pröva på något nytt?

Som utvecklare kommer du att arbeta med utveckling av vår rekontraportal i Raindance som är ett av marknadens mest kompletta affärssystem med över 300 kunder i Sverige och Finland.

Raindance är webbaserat/mobilt med fokus på de ekonomiadministrativa processerna. CGI:s vision är att Raindance ska vara ett av marknadens ledande system till stöd för de ekonomiadministrativa processerna. Användarna ska alltid uppleva att Raindance ger dem den största affärsnyttan i förhållande till andra system. Det uppnår vi genom produktutveckling av nya och befintliga delsystem i nära samarbete med våra kunder.

Du kommer ingå i ett av våra scrum-team som utvecklar vår reskontra portal. Tillsammans med våra experter kommer du utveckla och förvalta ny funktionalitet som levereras till våra kunder. Som utvecklare samarbetar du med produktägare och olika team i Raindance för att säkerställa hög funktionalitet och användarvänlighet.

Vi söker dig som har erfarenhet och brinner för programmering. Vi ser gärna att du har erfarenhet i Java och är van av att jobba med verktyg såsom xrebel, jvisualvm, new relic m.m. för att förbättra prestanda

Du trivs med att jobba i teknikens framkant och du delar gärna med dig av dina kunskaper. Som person är du drivande och målfokuserad och tycker om att jobba i grupp. Du tar initiativ, löser problem och arbetar strukturerat. Du är van att jobba enligt Scrum och samarbetar bra med såväl utvecklarkollegor som med kravställare och testare.

Har du erfarenhet av unittester och/eller integrationstester är det ett extra plus. Är du dessutom bekant med boken Clean Code är det ett extra plus.

För mer information, kontakta gärna:
Jens Axelsson
jens.axelsson@cgi.com, 0727-001416.

 

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Agile / Collaborative Method
  • English
  • Java
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb