DBA och systemintegratör

Rekryterare
Frösunda
Plats
Solna, Stockholm
Annonserat
den 22 december 2017
Stängs
den 31 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en DBA med ett brinnande intresse och förståelse för databaser, sytemintegration och masterdata? Vill du vara med och påverka den digitala framtiden hos ett av Sveriges ledande tillväxtföretag inom omsorg?

I rollen som DBA på Frösundas IT avdelning arbetar du med att underhålla, övervaka och utveckla Frösundas samtliga databasmiljöer och systemintegrationer samt dataflöden mellan Frösundas olika system och externa partners. Du är spindeln i nätet i Frösundas applikationspool och du fungerar som den överbryggande funktionen mellan systemen, förvaltningsorganisationen, verksamheten, IT-avdelningen och Frösundas leverantörer inom det digitala området.

Miljön är enbart Microsoft SQL, utöver ett system som baseras på Oracle och sytemintegrationerna är av varierande format.
Till denna roll söker vi dig som har minst ett par års erfarenhet från liknande uppdrag samt generell branschkunskap inom IT, systemintegration och infrastruktur. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i någon projektmodell.

Som person är du öppen, nyfiken och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du arbetar strukturerat och är gärna med på en förändringsresa att skapa och ta fram tydliga processer för våra system. Du har god förmåga att planera ditt arbete i förväg och organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. Vidare trivs du med att arbeta självständigt i olika team Vi ser att du är serviceinriktad, trivs med att skapa relationer och vill arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett gott och nära samarbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.  Den kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför gärna så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Tobias Knutsson, HR Specialist.
E-post: tobias.knutsson@frosunda.se eller via telefon på, 010 - 130 30 44.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb