Konsultchef till Nethouse i Örebro

Rekryterare
Nethouse
Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 2 mars 2018
Stängs
den 19 mars 2018
Ref:
C72DA687-4966-486F-9C00-3B899E04FB09
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Konsultchef till teamet för affärsutveckling och verksamhetsutveckling på Nethouse i Örebro

Trivs du i en bred roll med ansvar för medarbetare och deras utveckling, kunder och leveranser samt försäljning och ekonomiskt ansvar? Då kan du vara den konsultchef vi söker för rekrytering till Nethouse i Örebro. Du får en arbetsplats med trevliga, kundfokuserade och engagerade kollegor i en helt ny och modern arbetsmiljö centralt i Örebro.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete i ett tillväxtbolag med höga ambitioner. Du får en arbetsplats där framåtandan är tydlig och där du dagligen får arbeta utifrån Nethouse kärnvärden och affärsidé att förverkliga informationsteknikens affärsmässiga möjligheter.

Vi erbjuder dig även:

  • En företagskultur där engagemang, kompetens, ödmjukhet och lönsamhet genomsyrar vårt arbete hos kund, internt och i vårt förhållningssätt till varandra och omvärlden.
  • Vi arbetar tillsammans för att skapa affärer och god utveckling av personal och företaget.
  • Spännande och komplexa uppdrag, ibland med virtuella team över hela världen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Rollen som konsultchef är bred och ditt ansvarsområde innefattar bl a:

  • Rekrytering samt ansvar för konsulter och deras utveckling.
  • Ansvar för kunder och leveranser
  • Försäljning tillsammans med kundansvariga
  • Ekonomiskt ansvar för teamet 
  • Omvärldsbevakning inom ditt verksamhetsområde
  • Delaktig i att ständigt förbättra och anpassa Nethouse tjänsteerbjudanden.
  • Administrativt arbete som offerter, rapportering m m.

Teamet består av ca 15 konsulter med kompetens inom ledning, styrning och strategi samt Business Intelligence.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som konsultchef är du ansvarig för leveransområdets verksamhet i Örebro och du har ett nära samarbete med de övriga konsultcheferna.

VEM ÄR DU?

Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom IT. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom konsultbranschen och/eller med verksamhetsutveckling. 

Du gillar att leda och glädjas åt att se dina medarbetare utvecklas. Du har ett starkt kund- och kvalitetsfokus samt är lösningsorienterad. Vidare så stimulerar du till ständiga förbättringar och proaktivitet samt har lätt för att kommunicera. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi är IT- och managementkonsulter som arbetar med affärskritiska lösningar. Vi älskar att lösa problem, att utveckla affärer och verksamheter med hjälp av teknik och att göra både system och lösningar smartare, lönsammare och effektivare. Nethouse Sverige AB är cirka 160 medarbetare som återfinns i Borlänge, Linköping, Stockholm och Örebro. Läs mer på: https://nethouse.se/

Liknande jobb

Liknande jobb