Sogeti Sverige AB

Engagerad och kvalitetsdriven Testledare

Plats
Jönköping
Annonserat
den 25 december 2017
Stängs
den 15 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Jag heter Calle Laurén och ansvarar för Team Digitala Kanaler på Sogeti i Jönköping. Här arbetar mina stolta, kunniga och drivna kollegor med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. Särskilt duktiga är vi i Jönköping på att utveckla lösningar inom Digitala Kanaler (Web, mobilitet,IoT), Affärssystem, samt att stötta våra kunder med specialistkonsulter inom Systemutveckling, Test, Projektledning och Verksamhetsutveckling.

Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något jag lägger stor vikt vid.

Vi söker dig som har en bred erfarenhet av testledning och verifiering av mjukvara i olika typer av verksamheter. Du kommer att ingå i vårt team där vi hjälper våra kunder att utvärdera, förändra och förbättra sin organisation med en strukturerad testning.

Du kommer även att vara en viktig deltagare i våra eller våra kunders projekt där du ansvarar för testaktiviteterna samt etablerar och föräldar teststrategier och testprocesser. Du har en förmåga att skapa förtroende, ser kunskapsspridning som en naturlig del av arbetet och är en lagspelare som sätter teamets leverans i fokus. Du har ett starkt engagemang kring test, krav och kvalitetssäkringsfrågor.

 


För att passa in hos oss bör du vara en positiv och engagerad lagspelare som drivs av att leverera goda resultat. Du är strukturerad och noggrann samt en god kommunikatör som är van vid att ta initiativ och se helhetsperspektivet i leveransen. Du har ett par års erfarenhet av testledning och att du brinner för test och kvalitet samt är van vid att arbeta agilt ser vi som en självklarhet.

 

Vi söker dig som har:
• Brinnande intresse av test och kvalitetssäkring inom IT.

• God kännedom om testmetoder, processer och verktyg som finns på marknaden

• Erfarenhet av att göra reviewer/genomlysningar och komma med rekommendationer

• Kunskaper i utvecklingsprocesser, testprocesser och närliggande områden såsom t.ex. krav- och felhanteringsprocesser

• Intresse av att coacha våra kunder med framtagandet av kravbilden som bas för testarbete

• Är flexibel och är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar

• Känner starkt för att arbeta som konsult och är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare

Det är meriterande om du:
• Har en ISTQB Certifiering eller liknande

Liknande jobb

Liknande jobb