Sogeti Sverige AB

Systemutvecklare inom Microsoft .NET / C#

Plats
Jönköping
Annonserat
den 25 december 2017
Stängs
den 15 januari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Jag heter Calle Laurén och ansvarar för Team Digitala Kanaler på Sogeti i Jönköping. Här arbetar vi med att hjälpa våra kunder att bli än mer konkurrenskraftiga genom vår kompetens inom IT. Särskilt duktiga är vi i Jönköping på att utveckla lösningar inom Digitala Kanaler (Web, mobilitet,IoT), Affärssystem, samt att stötta våra kunder med specialistkonsulter inom Systemutveckling, Test, Projektledning och Verksamhetsutveckling.

Vi har spännande uppdrag och ett gott renommé med hög kundnöjdhet (98%). Här har vi kul på jobbet och att hela tiden utveckla vår teamkänsla är något jag lägger stor vikt vid.

Är du en systemutvecklare med några års erfarenhet tycker vi att du ska ta chansen att bli en del av vårt kompetenta utvecklarteam. Kom in och hälsa på oss för en förutsättningslös dialog eller ansök redan idag. Vi vill gärna dela med oss av vår arbetsglädje!

Att jobba som konsult är spännande och lärorikt. På Sogeti jobbar vi alltid nära våra kunder och om du gillar att jobba i team för att tillsammans skapa proffsiga it-lösningar som hjälper organisationer framåt, då kommer du att trivas hos oss. Om du dessutom värdesätter prestigelöshet och enkelhet i ditt arbete samtidigt som du har ett klappande entreprenörshjärta är Sogeti rätt ställe för dig.

Sogeti i Jönköping har ett stort antal kunder, där vi tillsammans i teamet arbetar både med utveckling av nya system och förvaltning av befintliga system. Vi har en ledande position som leverantör av Microsoft-tjänster i Jönköpingsregionen. Och vi behöver bli fler!


Vi söker dig som:

 

  • har universitets- eller högskoleexamen, YH-utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • känner starkt för att arbeta som konsult, är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare som vill arbeta med människor, teknik och verksamheter
  • har minst 2-3 års erfarenhet inom C# och .Net
  • har erfarenhet av SQL-server
  • har en drivkraft att bygga och utveckla relationer och är skicklig på att både se helhet och förstå sammanhang.

Det är ett plus om du har:

  • vill utveckla en spännande karriär inom Azure, molnet och integration
  • är bekant med tekniker som WCF, WPF och XML
  • har erfarenhet av webbutveckling, SharePoint, BizTalk eller Microsoft BI
  • har erfarenhet av metodiker som exempelvis DevOps och TDD

Låter det här lockande? Tveka då inte att höra av dig redan i dag! Har du frågor? Kontakta mig, Carl-Fredrik Laurén, så berättar jag mer.

Liknande jobb

Liknande jobb