CGI

SAP-arkitekter och applikationskonsulter, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 28 december 2017
Stängs
den 18 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är Sveriges ledande IT-tjänsteföretag och CGI:s grundare hade en dröm när han skapade företaget, som än i dag genomsyrar vår företagskultur:

"Att skapa en miljö där alla trivs med att arbeta tillsammans och som ägare bidra med att bygga upp ett företag som vi alla kan vara stolta över att vara en del av”.

Våra medlemmar, kunder och ägare arbetar utifrån vår dröm och företagskultur, där vi har ett uttalat fokus utifrån kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet och lönsamhet.

Vi behöver förstärka vårt SAP-team och vi ser Dig som en av oss!

CGI är en ledande ERP-aktör i Sverige och vi söker nu erfarna arkitekter och applikationskonsulter inom olika ERP-områden till vår verksamhet i Sverige.

CGI:s nya och befintliga SAP-kunder expanderar och förändras. Detta innebär att CGI:s SAP-team behöver utvecklas i takt med detta. För att fortsätta att växa och för att möta kundernas krav och behov, ska vi utöka vår SAP-verksamhet.Vi erbjuder dig stimulerande, utvecklande och varierande utmaningar.
Du kommer att delta i både kortare och längre projekt hos kund. I dessa projekt kan du vara engagerad både av den levererande såväl som den mottagande sidan. Projekten kan drivas i kundens regi eller vara projekt ledda av CGI.
Du kan komma att arbeta med både affärsprocesser, rådgivning, GAP-analyser, förändringsarbete, kravställande, sättningar i SAP, dokumentation och utbildning.

Du kommer även att jobba med pre-sale hos kunderna, vilket innebär kundmöten där du håller presentationer och introduktionsutbildningar, medverkar i offertarbeten samt agerar bollplank för att på så sätt bygga upp kundens förtroende.
Dessutom ingår att köra utbildningar och workshops, där du kombinerar ditt kunnande om affärsprocesser med din gedigna SAP-erfarenhet.

CGI är partner till SAP vilket innebär att du får direkt tillgång till nya versioner och metoder.

Vill du vara med och bidra till den fortsatta expansionen och att möta våra kunders behov så skall just Du söka till oss!Vi söker dig som kan hjälpa våra kunder att få det bästa stödet för sin verksamhet i sin SAP installation. Du får arbeta med affärsprocesserna hos våra kunder inom framförallt tillverkande industri.

Du är konsulten som engagerar dig starkt i kundens behov och kan kommunicera med kunden på ett rakt och enkelt sätt.
Du skall kunna kommunicera med såväl IT som verksamheten.
Du har förmågan att utmana beslutsfattarna hos kunden på ett positivt sätt för att på så sätt tillsammans finna den bästa lösningen.
Med tanke på den förändring som sker inom SAP skall du vilja hjälpa dem på resan inom S/4 HANA. Till din hjälp har du duktiga, prestigelösa och hjälpsamma kollegor som finns där när du behöver dem på samma sätt som du hjälper dem när de behöver din hjälp.

Din placeringsort är Malmö, men du ska vara beredd på att jobba över hela landet.

För mer information, kontakta gärna:
Anna-Karin Pörscke, Director Consulting Services, SAP:
anna-karin.porscke@cgi.com, 070-8513525

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • English
  • Finance
  • Logistics
  • Manufacturing
  • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb