CGI

Systemutvecklare

Rekryterare
CGI
Plats
Gävle
Annonserat
den 29 december 2017
Stängs
den 26 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vår satsning för skogsbruket växer kraftigt och vi har kunder över hela Norden som använder våra branschlösningar. Nu söker vi dig som är systemutvecklare och som vill arbeta som konsult i Sveriges ledande IT-tjänstföretag.

Branschsatsning

Vi är idag ca 60 personer som fokuserat arbetar med att ta fram och utveckla lösningar för våra kunder inom skogsbruket. Hos oss finns både teknisk och skoglig kompetens i en mix av dataingenjörer, jägmästare och skogsmästare. Vi har ett nära samarbete med skogsnäringen, maskintillverkare, mjukvaruleverantörer och forskare när vi designar och utvecklar våra lösningar och vi utvecklar med verktyg från våra partners Microsoft och ESRI. En mycket viktig delkomponent i många av våra system är verksamhetsanpassad Geografisk IT och mobila lösningar blir mer och mer intressant för våra kunder.Som systemutvecklare hos oss har du möjlighet att arbeta med flera olika delar inom systemutvecklingsprocessen såsom kravfångst, arkitektur, systemdesign, systemutveckling, teknisk dokumentation och test. I arbetsuppgifterna ingår både förvaltning av befintliga system och nyutveckling.

Du kommer att ingå i vårt team som arbetar med branschlösningarna och du kommer att arbeta nära många kompetenta kollegor som brinner för sina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis datavetenskaplig civilingenjörsutbildning eller motsvarande och att du har arbetat med systemutveckling minst 5 år.

Erfarenhet av någon av följande tekniker är meriterande: C#, ASP.NET, Team Foundation Server, Windows Communication Foundation, Microsoft SQL Server, Entity Framework, MVC (Model View Controller), ESRI/ArcObjects.

Vem är du?

Du trivs med att arbeta i högt tempo, är självgående, tar egna initiativ och är driven i ditt arbete. Som person är du en lagspelare som delar med dig av din kunskap, är ödmjuk och som har lätt för att samarbeta.


FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA:

Annika Gåsberg, 026-54 61 67, annika.gasberg@cgi.com
Jonas Ivarsson, 026-66 59 14, jonas.ivarsson@cgi.com
 

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • .NET
  • C#
  • Microsoft Visual Studio
  • SQL Server