Attentec söker utvecklare till spännande projekt

Rekryterare
Attentec
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 januari 2018
Stängs
den 4 februari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

För oss på Attentec är det viktigt att inte bara utveckla mjukvara utan även oss själva. Nu är vi i behov av fler engagerade mjukvaruutvecklare inom internet of things, strömmande media och modern mjukvaruutveckling.

Hos oss har du möjlighet att utvecklas och få den kunskap som krävs för att driva och leverera tekniskt avancerade projekt. Vi har inga förutbestämda verktyg, språk eller miljöer och du får vara med och välja teknologier som är lämpliga för både dig som utvecklare och våra kunder. Vi avsätter upp till 10% av arbetstiden för kontinuerlig kompetensutveckling för alla. Vi vet att en utvecklande arbetsmiljö och ständigt lärande leder till långsiktiga och bra resultat. Ett exempel är lösningen för operatören Get (fler case finns på attentec.se).

Attentec hjälpte Norska kabel-TV operatören Get att ta sig från linjärt TV-tittande till on-demand.
Appar utvecklades för bland annat för Android, iOS och AppleTV för att visa både traditionella TV-kanaler så som NRK och SVT samt utbud från HBO och Disney. Attentec tog även fram ett verktyg för att hantera metadata så som programnamn, beskrivningar, bilder med mera. Verktyget hittar automatiskt avsnitt som saknar data, och prioriterar dem beroende på vilken data som fattas och hur nära det är till sändning. Dessutom kan promos för filmer, serier och eller live-sändingar skapas för visning på webb och i appar.

Attentec är ett 40-tal konsulter inom mjukvaruutveckling fördelade på två kontor i Linköping och Stockholm. Våra kunder är små och medelstora företag, vilket gör oss väldigt viktiga för varje kund.
Du som konsult blir en viktig del i arbetet att identifiera kundens behov och implementera en passande lösning. Ett typiskt team består av både erfarna och mer juniora utvecklare. Som mer erfaren utvecklare har du möjlighet att ta rollen som teamledare eller lösningsarkitekt.

Vi vill att du tar kontakt med oss. Hör av dig och berätta vem du är till Ida, ida.evertsson@attentec.se eller 070-5589819.

Liknande jobb

Liknande jobb