CGI

Projektledare, Umeå/Örnsköldsvik

Rekryterare
CGI
Plats
Umeå
Annonserat
den 5 januari 2018
Stängs
den 2 maj 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I Umeå & Örnsköldsvik tycker vi om att utmana och ta vara på innovativa idéer. Vi ligger i absolut framkant kring digital transformation och hur man med hjälp av IT på nya sätt kan stötta våra kunders kärnverksamhet. Det är bland annat därför vi fått uppmärksamhet internationellt för våra portallösningar och tillämpningar kring Hololens och Augmented Reality(AR).

Hos oss erbjuds du en roll där du får ta stort eget ansvar och får möjlighet till personlig utveckling. Här är det högt i tak och snabbt till beslut! Du kommer att få uppleva kraften i ett bolag med över 65 000 anställda som ger oss en stabilitet och dessutom möjligheter att realisera det vi väljer att fokusera på. Vi behöver dig - som är positiv, tycker att ett arbete ska vara roligt och tillsammans med oss vill bryta ny mark lokalt!

Våra projektledarteam har mycket att göra och behöver bli fler, då vi inte hinner svara upp mot alla förfrågningar som kommer in. Har du erfarenhet av att leda IT och/eller verksamhetsprojekt med fullt budgetansvar och är nyfiken på något nytt? Är du dessutom duktig på att kommunicera tydligt och specialist på att tillföra värde med den förändring som projekten innebär i kundens organisation? Då får du väldigt gärna ta kontakt!

Meriterande om du har:

  • Akademisk examen från universitet eller högskola
  • Minst tre års erfarenhet som projektledare
  • Erfarenhet av både agila och traditionella utveckling och projektmetoder (ex Pejl, Props, SCRUM)


Tycker du det låter intressant att vara en del av vår dröm som betyder att du genom ett delat ägarskap är med och utvecklar vårt företag? Sök i sådana fall redan idag!

Ta gärna kontakt med mig direkt om du har frågor eller funderingar.

Mvh,
Daniel Sundqvist
d.sundqvist@cgi.com
070-9197078.


Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • English
  • SCRUM
  • Swedish