CGI

Teknisk Ledare för TWIN, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö
Annonserat
den 9 januari 2018
Stängs
den 20 februari 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Affärssystemsverksamheten inom CGI behöver förstärkning inom treasurysystemet TWIN.

TWIN är det marknadsledande verktyget för treasury verksamhet i norden och är utvecklat av CGI.

Vi är idag ett 30- tal medarbetare på olika orter i Sverige och har även ett offshore team i Indien och nu söker vi en teknisk ledare till vårt kontor i Malmö. TWIN är ett av marknadens mest spridda treasurysystem och våra kunder finns inom flera olika branscher och länder.

TWIN levereras både som en inhouse produkt och en SaaS leverans. Som teknisk ledare kommer du primärt att ha ett övergripande ansvar för den tekniska plattformen och driva den dagliga tekniska drift och support verksamheten samt projekt inom TWIN. Utöver detta kommer du även att ha en stor roll som teknisk projektmedlem för projekt som drivs över flera affärsområden utanför TWIN.

Vi är idag i ett expansivt skedde där vi går från en citrixlösning till en renodlad molnlösning för vår SaaS leverans inom TWIN. Vi har också flertalet större projekt där vi konsoliderar vårt affärsområde gentemot andra SaaS lösningar inom CGI.

För att passa in i rollen som teknisk ledare behöver du har mångårig erfarenhet inom följande områden:

• Citrixlösningar.
• Windows Server OS.
• Nätverk och brandväggslösningar.
• Progress OpenEdge databaser
• Automatiseringslösningar.

Om du även har erfarenhet av TWIN sedan tidigare är detta naturligtvis meriterande.

Som person är du noggrann, tydlig och har ett starkt intresse för tekniska lösningar.

Eftersom jobbet innebär mycket kundkontakt behöver du också lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Jobbet innebär även att dokumentera nya lösningar.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna inom IT-området. Du bör vara teknikintresserad. Som person är du noggrann, uttrycker dig tydligt i skrift på svenska, trivs med att hjälpa kunderna och kan arbeta både självständigt och i grupp. Är du drivande och framåt finns möjlighet att på sikt vidga arbetsuppgifterna.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Liselotte Wilske, liselotte.wilske@cgi.com, 0702-017995
Mats Åkerman, mats.akerman@cgi.com, 0708-513665.

 

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

  • Communication (Oral/Written)
  • Project Management
  • Swedish
  • Technical Analysis

Liknande jobb

Liknande jobb