Sogeti Sverige AB

Är du en nyfiken och kreativ utvecklare av tekniska system?

Plats
Örebro
Annonserat
den 11 januari 2018
Stängs
den 28 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Sogeti jobbar sedan många år tillbaks med design och utveckling av både öppna och inbyggda system. Från kravinsamling, arkitektur och design till integration och verifiering.

Tekniskt rör det sig oftast om C/C++ utveckling i en realtidsmiljö, men det kan lika gärna handla om Java, .NET eller annan teknologi.

Våra konsulter brukar vara inblandade i projekt som ställer höga krav på säkerhet, prestanda och robusthet. Sogetis konsulter har förståelse för helheten och djupa kunskaper inom teknik, integration, säkerhet och test. Många av våra konsulter har deltagit i alla faser som ingår i ett utvecklingsprojekt.

I Sogetis organisation finns möjlighet att bedriva uppdrag i många olika former, från enskilda konsulter på plats hos kund till helhetsåtaganden och allt där emellan.

Allt fler av våra kunder har de senaste åren valt att arbeta med agila metoder, vi håller våra medarbetare uppdaterade på senaste nytt inom området

Vi följer också och deltar i utvecklingen inom testdriven utveckling.

Sogeti har en tradition av att vara ledande inom test för programvaruutveckling med flera böcker och artiklar som mottagits väl på marknaden.

Vi på Sogeti har genom vår förmåga att anpassa sig till den lokala marknaden utvecklat expertkunskap inom många branscher och områden, t.ex. fordon, telekom, medicin, kraft, maskin och försvarsindustrin.

Rekrytering sker löpande.

Vi söker ingenjörer med brinnande intresse för programmering som stimuleras av högteknologiska utmaningar, gärna med tidigare konsulterfarenhet. Som konsult hos Sogeti arbetar du i intressanta projekt, alltid nära våra kunder.

 

Du kommer att arbeta med olika faser i utvecklingsprojekt med basen i språk som C/C++, C#, .Net, m.m.. Arbetet sker till största del enligt agila metodiker som Scrum.

Då du oftast arbetar i grupp, är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Din grundinställning är att alltid göra det bästa för kunden.

Vi söker dig som är ingenjör med några års erfarenhet och med stort intresse för programvaruutveckling. Du bör ha minst två års erfarenhet av nämnda språk och verktyg. Du har en god analytisk förmåga och en passion för att lösa problem. Du har arbetat med agila arbetssätt, gärna som Scrum Master.

Läs gärna vad en av dina blivande kollegor säger om livet på Sogeti i Örebro:

http://www.sogeti.se/jobba-hos-oss/livet-pa-sogeti/markus- carlen/

Liknande jobb

Liknande jobb