Sogeti Sverige AB

Engagerad konsult inom Business Intelligence och Analytics sökes

Inom Sogeti är Business Intelligence ett fokuserat satsningsområde som genomsyrar oss lokalt, nationellt och globalt. Nu vill vi satsa ännu mer i Örebro!

Business Intelligence för oss handlar främst om att skapa möjligheter för våra kunder att fatta bättre affärsbeslut, att förstå kundernas verksamhet och att lösa problem samt fokusera på kundnytta. Vårt främsta fokus är BI-verktyg inom Microsoft men som alltid är teknik underordnat kundnytta. På Sogeti finns kollegor med stor erfarenhet och ett nätverk som du kan bidra och ta nytta av.

Som konsult inom Business Intelligence på Sogeti kommer du att hjälpa våra kunder både genom strategiska och operativa förbättringar. Den här annonsen riktar sig till dig som är systemutvecklare och/eller specialist inom Data Warehouse/Business Intelligence/Analytics.

Läs gärna mer om Sogeti och Business Intelligence.

I rekryteringsprocessen eftersträvar Sogeti en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Rekrytering sker löpande.

Vem söker vi?

Vi söker efter dig som är analytisk, tekniskt skicklig och drivs av att tillsammans med kunden lösa problem och förbättra dess verksamhet. Vi ser även att du vill arbeta med BI-lösningar såsom (ETL, Data Warehouse och analyskuber, Big Data och Machine Learning) eller går igång på SQL Server, gärna Oracle, Azure, Analysis Services, Reporting Services, SQL och inte minst PowerBI.

Du kan vara specialist, eller har några års erfarenhet, inom Data Warehouse och Business Intelligence. Du är en erfaren systemutvecklare med hög kunskap kring databasutveckling. Du talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska.

Liknande jobb

Liknande jobb