Sogeti Sverige AB

Utvecklare/arkitekt inom Microsoft-BI & Analytics

Plats
Umeå
Annonserat
den 15 januari 2018
Stängs
den 31 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Området BI & Analytics utvecklas ständigt med nya tekniker och lösningar. I dessa dagar är det särskilt tydligt, när molntjänster, Big Data och Machine Learning-tekniker möjliggör helt nya insikter hos våra kunder.

Med över 150 personer i Sverige är Business Intelligence ett av Sogetis fyra högst prioriterade satsningsområden - även globalt - vilket ger våra anställda inom BI stora möjligheter att utvecklas och bygga ett nätverk med likasinnade både i Sverige och internationellt.

I Umeå förstärker vi vårt Microsoft-BI-team med fler erfarna utvecklare och arkitekter. I vår BI-grupp finns många års erfarenhet samlad, och vår förväntan är att du tar del av och förvaltar detta, men även bidrar till att utveckla denna kompetens och vårt know-how. Vi arbetar brett inom fältet; med allt från förvaltning till nyutveckling och med tekniker som till exempel Azure, Machine Learning och Power BI.

Vi söker dig som vill hjälpa våra kunder och deras verksamhet genom att skapa BI-lösningar som hjälper kunderna att bli ännu bättre. Om du värdesätter glädje och prestigelöshet i ditt arbete samtidigt som du har ett klappande entreprenörshjärta är Sogeti rätt ställe för dig. Om du är en BI-arkitekt eller utvecklare inom Microsoft BI tycker vi att du ska ta chansen och se vad Sogeti kan erbjuda dig. Vi har även god erfarenhet av att bredda kompetensen hos erfarna system- och databasutvecklare till att bli skickliga BI&A-utvecklare.

Kom in och hälsa på oss för en förutsättningslös dialog. Ta gärna kontakt med mig, Johan Tegman på +46 (0) 76 80 30 660 eller ansök redan idag. Du kan även ansöka med din LinkedIn-profil vilket bara tar någon minut.

Här kan du läsa mer om livet på Sogeti: https://www.sogeti.se/jobba-hos-oss/livet-pa-sogeti

Vi söker dig som har:

  • Flera års erfarenhet av Microsoft BI-lösningar som utvecklare eller arkitekt
  • Universitets- eller högskoleexamen (eller motsvarande)

Alternativt du som är:

  • En systemutvecklarninja på Microsoftplattformen och vill börja jobba med BI & Analytics

För att lyckas och trivas hos bör du vara en person som vill utveckla tekniker, arbetsmetoder och lösningar. Du tar dina arbetsuppgifter ansvarfullt samtidigt som du är en positiv och utåtriktad lagspelare som vill arbeta med teknik, människor och affärer.

Välkommen att bli en del av vårt BI-team. Kvalificering av ansökningar sker löpande.