Academedia söker Digital Projektledare, Stockholm

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 19 februari 2018
Stängs
den 26 februari 2018
Ref:
48FC6CE4-1A29-47B5-B38D-69DBAD7A3CF8
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Projektledare inom digital marknadsföring? Varmt välkommen till Academedia!

För Academedia är digitaliseringen en högt prioriterad fråga där flera intressanta roller vuxit fram över tid. Nu erbjuds du en unik möjlighet att få sätta din prägel på en växande och dynamisk organisation. Din roll kommer vara en stabil funktion i teamet där det på sikt finns möjligheter till teamleadansvar.

Läs mer om Academedias digitala satsning här:

https://utbildning.academedia.se/2017/12/18/academedia-satsar-pa-digital-kompetens/

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Academedia erbjuder dig här en spännande roll med många kontaktytor där du blir en värdefull kollega i ett helt nystartat och datadrivet team. Företaget genomsyras av en entreprenöriell anda där det är högt i tak och innovativa idéer uppskattas. Du får här möjlighet att vara med och leda och ta ansvar från start av den digitala förändringsresan inom ramen för ditt expertområde-projektledning, digital marknadsföring.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Academedia är indelat i tre segment, där du kommer att arbeta inom segmentet Gymnasieskolor. Dina kontaktytor kommer bland annat vara rektorer och rektorers chefer. I rollen som Digital projektledare kommer du att ansvara för bland annat:

  • Leda och ansvara för plan till implementation av marknadsföringsinsatser digitalt.
  • Du kommer ha många olika intressenter och kommer att samarbeta nära med marknadsansvarig för att sätta marknadsplan per respektive varumärke och försöka skräddarsy dessa utifrån skolornas olika utmaningar.
  • Du kommer arbeta med strikta deadlines och ansvara för hur budget fördelas över de olika varumärkena samt kontrollera att dessa följs över tid.
  • I denna roll kommer du driva flera projekt parallellt med fokus inom försäljning, marknad och kundservice.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är belägen centralt i city. Du kommer ingå i det digitala marknadsteamet där du rapportera till den Digitala Marknadschefen. I teamet ingår idag en Social media-specialist och en SEO/SEM-specialist men fler är på väg!

VEM ÄR DU?

Här söker vi någon som är driven, van att ha många bollar (projekt) i luften samt erfarenhet från tidigare budgetansvar. Du är analytisk och kreativ i ditt sinne och är intresserad av affären utifrån ett säljperspektiv. Du känner dig trygg i projektledarrollen och har du tidigare arbete på reklambyrå är det meriterande. Digital marknadsföring är ditt specialistområde. Tidigare erfarenhet från copywriter och kunskaper inom SEO är meriterande. Att vilja gå mot ett mer operativt ledarskap bör vara av intresse för att du ska trivas i denna roll på sikt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

AcadeMedia är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i hela utbildningskedjan. Vi har runt 500 förskolor, skolor och vuxenutbildningsenheter i Sverige och ytterligare drygt 100 förskolor i Norge och Tyskland. Vår vision är att vara en internationell förebild när det gäller kvalitet, resultat och nytänkande. I AcadeMedia ingår många välkända varumärken, som exempelvis Hermods, Pysslingen, Rytmus och NTI Gymnasiet. Våra verksamheter har olika profiler, pedagogiska inriktningar och målgrupper, men alla förenas i ett starkt fokus på kvalitet och utveckling. Det är bara genom att leverera riktigt bra utbildningar som elever och föräldrar kommer att välja våra verksamheter. Den samlade erfarenhet och kunskap som finns bland AcadeMedias 15 000 medarbetare är unik och tillsammans är vi med och gör skillnad för människor i hela utbildningskedjan. Tillsammans är vi med och bygger ett bättre samhälle.

Liknande jobb

Liknande jobb