Digital Mediaspecialist SEM /SEO till Academedia

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 19 februari 2018
Stängs
den 16 mars 2018
Ref:
CC2D8A4B-4E99-4FA5-847C-333BE2E052CE
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Varmt välkommen att ansöka till rollen som Digital Mediaspecialist hos Academedias nya interna digitala inhousebyrå

Nu har du din chans att kliva på ett tåg som kommer ta företaget till helt nya platser! Fokus kommer att ligga på digitalisering och webbutveckling. För Academedia är digitaliseringen ett högt prioriterat område där flera intressanta roller vuxit fram. Här erbjuder vi dig till exempel möjligheten att bli en nyckelperson i rollen som Digital Mediaspecialist (inriktning SEM och SEO).

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

  • En spännande roll med stort ansvar och handlingsutrymme
  • Du blir värdefull kollega i ett helt nystartat och datadrivet team
  • Ett företag där en entreprenöriell anda råder
  • Möjlighet att vara med och påverka och ta ansvar från starten av den digitala förändringsresan inom ramen ditt expertområde - SEM och SEO!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Academedia är indelat i tre segment, där du kommer att arbeta inom segmentet Gymnasieskolor. I rollen som Digital Mediaspecialist kommer att jobba med målet att öka trafiken till samtliga varumärkens webbsidor. Du kommer att vara den som bygger upp Adwords-konton från grunden för 60 + skolor och 17+ varumärken. Du får skapa bildannonser, ladda upp dessa och skriva annonstexter. Du kommer framför allt:

  • Analysera och optimera sökmotormarknadsföring
  • Uppdatera annonser i annonseringssystemet
  • Proaktivt och förutseende skapa strategier för SEO och SEM

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i en större marknadsavdelning, men ditt närmsta team finns hos det digitala marknadsteamet där du kommer att rapportera till den Digitala Marknadschefen och kommer jobba i nära samarbete med teamets andra Digitala mediaspecialist. I teamet ingår också en Social mediaspecialist och en webbansvarig/webbutvecklare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som motiveras av att ta ansvar och egna initiativ för att diva arbetet framåt. Vi ser att du kommer ha goda förutsättningar att klara rollen om du har minst 3 års erfarenhet av att ha jobbat som SEM/SEO-specialist. Du är Googlecertifierad inom Adwords och Analytics. Du har mycket goda svenskkunskaper i tal och skrift. Har du erfarenhet av HTML och att jobba i Wordpress ä det meriterande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

AcadeMedia är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i hela utbildningskedjan. Vi har runt 500 förskolor, skolor och vuxenutbildningsenheter i Sverige och ytterligare drygt 100 förskolor i Norge och Tyskland. Vår vision är att vara en internationell förebild när det gäller kvalitet, resultat och nytänkande. I AcadeMedia ingår många välkända varumärken, som exempelvis Hermods, Pysslingen, Rytmus och NTI Gymnasiet. Våra verksamheter har olika profiler, pedagogiska inriktningar och målgrupper, men alla förenas i ett starkt fokus på kvalitet och utveckling. Det är bara genom att leverera riktigt bra utbildningar som elever och föräldrar kommer att välja våra verksamheter. Den samlade erfarenhet och kunskap som finns bland AcadeMedias 15 000 medarbetare är unik och tillsammans är vi med och gör skillnad för människor i hela utbildningskedjan. Tillsammans är vi med och bygger ett bättre samhälle.

Liknande jobb

Liknande jobb