Telenor Inpli

Vi söker en duktig nätverkstekniker till Göteborg!

Rekryterare
Telenor Inpli
Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 2 maj 2018
Stängs
den 3 juni 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Till vårt fantastiska team i Göteborg, söker vi en driven och engagerad Nätverkskonsult med fokus på stora nätverk.

Du erbjuds en rolig och utmanande tjänst i ett expansivt, stabilt och ekonomiskt välmående företag. Nyckeln till framgång för Telenor Inpli ligger i ett fokus på kärnverksamheten i kombination med ett fokus på den enskilde medarbetarens vidareutveckling.

För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i dina kollegor på Telenor Inpli som är lärande, professionella och samtidigt avslappnade i sin stil och i sitt sätt att lösa problem. För oss är det viktigt att du har roligt på jobbet!

Arbetsuppgifter

I rollen som nätverkskonsult ansvarar du för kvalificerade konsultinsatser i större nätverksmiljöer hos våra kunder. Du arbetar ofta på längre uppdrag ute hos våra kunder där uppdrag inom utveckling, drift, förändring och projektledning av kommunikationslösningar förekommer.

Din profil

Vi ser gärna att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom datakommunikation. Under dessa år har du förslagsvis jobbat med drift, installation, implementation, migrering, rådgivning och support av LAN/WAN miljöer. Du är van att arbeta med, och har djup kompetens inom routing och switching och förstår vad det innebär att driva nätverksmiljöer med många användare. För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med marknadsledande produkter, så som ex Cisco, Juniper, HP m.fl. Du har en kompetensnivå motsvarande CCNA och det är meriterande om du är certifierad. 

Flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom några av följande områden;

  •          Säkerhetslösningar inom Cisco, Fortinet eller Checkpoint
  •          Trådlöst inom Cisco eller HPE/Aruba
  •          Datacenter inom Cisco Nexus, F5/Proxy, VMware
  •          Linux/Unix
  •          Scripting

I rollen som konsult har du förmånen att jobba med våra kunder i hela Västsverige, vilket kan innebära en del resor.

Som person är du positiv, driven och engagerad och du gillar kreativ problemlösning. Du är professionell i ditt arbete, har god samarbetsförmåga och social kompetens och kan därmed smidigt arbeta med både kollegor och kunder. Du är vidare flexibel och anpassningsbar och du sätter dig snabbt in i nya miljöer. För att snabbt komma igång behöver du vara fokuserad, lösning- och problemfokuserad, målinriktad och vilja ha roligt på jobbet.

Oss oss

Telenor Inpli är resultatet av en fusion mellan norska Datametrix och svenska Network Services. På Telenor Inpli arbetar det 400 högkvalificerade medarbetare som är fördelade på kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund, Trondheim och Singapore.

Vi har från den 26 februari 2018 ett nytt gemensamt varumärke och namn, vi är Telenor Inpli och vi har fortsatt starkt fokus på nätverk, IT-säkerhet och kommunikation.

Telenor Inpli erbjuder en spännande arbetsplats på ett företag med stark tillväxt. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Du får dessutom arbeta med branschens mest erfarna konsulter, tekniker och säljare.

Låter detta intressant?

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på “Sök jobbet”. Du behöver bara lägg in dina kontaktuppgifter samt bifoga cv och personligt brev eller söka med din LinkedIn-profil – det tar bara någon minut!

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emma Lindahl-Söderberg på 0723-732173.

Liknande jobb

Liknande jobb