CGI

REC_Test Manager / Tester

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 januari 2018
Stängs
den 2 april 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN

Vill du arbeta på världens femte största oberoende leverantör av IT och affärsprocesser där Quality Assurance och Test är ett tydligt satsningsområde?

Vi växer och vill bli ännu flera!

I Stockholm är vi just nu inne i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka våra team med flera duktiga medarbetare. Just nu söker vi flera olika roller inom test såsom testledare och testare.

Vi söker medarbetare för att möta våra kunders behov i deras utveckling. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i spännande uppdrag mot kund och med en delaktighet i deras affärsutveckling. Kundnärhet och personlig utveckling prioriteras av oss på CGI.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetet sker ofta i team, därför är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Din grundinställning är att alltid se till kundens bästa. Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning. Utöver det så ser vi gärna att du är prestigelös och villig att dela med dig av din kunskap. Vi är idag ca 300 testare i Sverige och vi samarbetar både i lokala, nationella, samt även globala forum.

Vi söker dig som är intresserad av testning. Beroende på vilken roll inom test som du är intresserad av så kan dina arbetsuppgifter innehålla följande delar:

 • Kommunicera aktuell teststrategi
 • Planering av testarbete
 • Teamledarskap
 • Kommunicera aktuell teststatus
 • Beskrivning av funna problem och defekter
 • Testning och utforskning av olika produkter (mjukvara, krav, dokumentation, etc.)
 • Skapa, justera och underhålla testautomatiseringsskript


KVALIFIKATIONER FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I DENNA ROLL

Du behöver ha arbetat med kravanalys och design av testfall, funktionell och icke funktionell testning, dokumentation och rapportering av utfall, defekter och status.

Som person är du kommunikativ och har en förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är en proaktiv medspelare i ditt team. Du är ansvarstagande och engagerad och vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet från att arbeta med agila projekt. Du har en teknisk bakgrund kompletterad med relevant högskoleexamen och är ISTQB-certifierad.

Vi vill att du har kunskap av någon eller några av följande verktyg: Selenium, Jira, Java, SQL, XML, MAVEN, HP LoadRunner/Performance Center, HP Performance Center och HP UFT ALM/QC. Vi ser även gärna att du har kunskaper inom programmering samt scriptspråk.

Det är meriterande om du har erfarenhet från den finansiella sektorn.

God kunskap i svenska och engelska, i både tal och skrift är ett krav.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Som anställd får du även möjlighet att genom vårt fördelaktiga aktieprogram bli delägare i CGI.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Kontaktperson(er) och kontaktuppgifter: Maria Fredriksson +46 708 51 5049, maria.fredriksson@cgi.com.

 

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

 • Agile / Collaborative Method
 • Automated Testing
 • English
 • Swedish

Liknande jobb

Liknande jobb