Sogeti Sverige AB

Erfaren Kravanalytiker / Business Analyst till Stockholm

Vilka är vi?

Sogeti's affärsidé bygger på att kunna erbjuda de bästa IT-konsulterna på marknaden. Våra konsulter är därför det viktigaste vi har. Vi vill att alla medarbetare stormtrivs och känner att de kan ta plats och göra sig synliga både i och utanför Sogeti. Att ta plats är en del av vårt DNA. Vi är ett stort bolag, men har det lilla företagets mentalitet och driv. Sogeti lever på att skapa och bygga relationer med våra kunder.

Sogetis värdeord är gemensamma för de företag som finns inom Capgemini-koncernen. Våra värderingar säger oss vad vi kan förvänta oss av varandra och ger våra kunder en möjlighet att förstå vilka de gör affärer med. Vi är ett företag med serviceanda, en organisation där vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet. Vi är lag- och projektorienterade, flexibilitet och entreprenörskap är viktigt, liksom sökandet efter utmaning och förändring.

Sogeti och krav

Sogeti är den största helhetsleverantören av kvalitetssäkring och testrelaterade tjänster, men vi är också stora inom krav. Det ger oss inte bara möjligheten att erbjuda mängder av spännande och utmanande uppdrag hos våra kunder inom alla olika branscher, du erbjuds också ett kompetensutbyte med några av Sveriges främsta kravanalytiker/business analysts. Ta chansen och bli en del av vårt framgångsrika kravteam!

Vem är du?

Nu söker vi dig som vill verka i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du har förmågan att sätta dig in i och förstå hur olika verksamheter fungerar i kombination med att du har koll på den senaste tekniken, förstår vilka möjligheter den ger och hur den kan användas. Du kan med lätthet fånga verksamhetens behov och omsätta dem till användbara krav.

Vi ser gärna att du har arbetat som kravanalytiker/business analyst i ett par projekt och samlat på dig relevant erfarenhet för att på bästa sätt kunna stödja våra kunder. Du har goda kunskaper inom kravområdet avseende metoder, modeller och verktyg. Du besitter en genuin känsla för kvalitet och har förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt. Du har erfarenhet av att leda workshops och genomföra intervjuer. För att passa in i våra uppdrag måste du kunna uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift. Självklart är du kommunikativ och har lätt för att arbeta i team. Om du har erfarenhet av agila arbetsmetodiker, t ex SCRUM är det en fördel.

Låter det intressant? Kontakta mig för mer information: Åsa Uppströmer 072-4506613 eller sök direkt med din Linkedin-profil.

Liknande jobb

Liknande jobb