Webbutvecklare till Academedia i Stockholm

Rekryterare
AcadeMedia
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 21 februari 2018
Stängs
den 14 mars 2018
Ref:
139691A1-57A0-4BC7-A23C-91C3D6177CEE
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi letar efter dig som vill vara med och bygga upp en digital inhousebyrå från grunden!

Vi kan med glädje berätta att vi nu rekryterar en Frontendutvecklare till Academedias nya satsning. En intern digital inhousebyrå som kommer ta företaget till en helt ny digital destination. Fokus kommer ligga på digitalisering och webbutveckling. För Academedia är digitaliseringen ett högt prioriterat område där flera intressanta roller vuxit fram. Du erbjuds möjligheten att bli en nyckelperson i ett nystartat och engagerat team.

Läs gärna mer om Academedias digitaliseringssatsning här: https://utbildning.academedia.se/2017/12/18/academedia-satsar-pa-digital-kompetens/

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

  • En spännande roll med många kontaktytor
  • Du blir värdefull kollega i ett helt nystartat och datadrivet team
  • Ett företag där en entreprenöriell anda råder
  • Möjlighet att vara med och påverka och ta ansvar från starten av den digitala förändringsresan inom ramen ditt expertområde - webbutveckling!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Academedia är indelat i tre segment, där du kommer att arbeta inom segmentet Gymnasieskolor. Din målgrupp är ungdomar, studievägledare och föräldrar. I rollen som Webbansvarig kommer du att ansvara för att den digitala närvaron utvecklas. Du kommer att framför allt driva initiativ som förbättrar kundupplevelsen på webben. Vidare kommer du att arbeta med:

  • Frontendutveckling i HTML, CSS, JavaScript och Wordpress
  • Integrationer till CRM & Market Automation-lösningar
  • A/B-testning
  • Kravställning av leverantörer

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i det digitala marknadsteamet där du kommer att rapportera till den Digitala Marknadschefen och kommer jobba i nära samarbete med teamets Webbanalytiker. I teamet ingår också en Social media-specialist och en SEO/SEM-specialist.

Du kommer att vara "the go to person" när kollegorna i organisationen har frågor som rör webb. Vidare kommer du att ha ett systemägarskap av Academedias hostingpartner och ansvar för kontrollpanelerna. Du kommer också ha kontakt med vår externa webbyrå.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som motiveras av att ta ansvar och egna initiativ för att driva arbetet framåt. Vi ser att du kommer ha goda förutsättningar att klara rollen om du har ca 3-5 års erfarenhet av att ha jobbat som webbansvarig sedan tidigare. Du har troligtvis en teknisk utbildningsbakgrund som t.ex. systemvetare eller liknade. Du har mycket goda svenskkunskaper i tal och skrift. Frontendutveckling i HTML, CSS JavaScript och Wordpress är din hemmaplan, men det är meriterande om du också har kompetens inom backendutveckling. Vi värdesätter personliga egenskaper som kreativitet och samarbetsförmåga. Vi tror att du uppskattar och har en god förmåga att jobba serviceinriktat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

AcadeMedia är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i hela utbildningskedjan. Vi har runt 500 förskolor, skolor och vuxenutbildningsenheter i Sverige och ytterligare drygt 100 förskolor i Norge och Tyskland. Vår vision är att vara en internationell förebild när det gäller kvalitet, resultat och nytänkande. I AcadeMedia ingår många välkända varumärken, som exempelvis Hermods, Pysslingen, Rytmus och NTI Gymnasiet. Våra verksamheter har olika profiler, pedagogiska inriktningar och målgrupper, men alla förenas i ett starkt fokus på kvalitet och utveckling. Det är bara genom att leverera riktigt bra utbildningar som elever och föräldrar kommer att välja våra verksamheter. Den samlade erfarenhet och kunskap som finns bland AcadeMedias 15 000 medarbetare är unik och tillsammans är vi med och gör skillnad för människor i hela utbildningskedjan. Tillsammans är vi med och bygger ett bättre samhälle.

Liknande jobb

Liknande jobb