Trygg-Hansa söker Data Scientist till Advanced Analytics team

Rekryterare
Trygg Hansa
Plats
Stockholms län, Skåne län, Stockholm, Malmö
Annonserat
den 22 januari 2018
Stängs
den 21 februari 2018
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Trygg-Hansa har runt 1450 medarbetare på 15 orter i landet och vi ingår sedan 2007 i internationella RSA - en av världens sex ledande försäkringskoncerner. Läs mer om Trygg-Hansa på www.trygghansa.se. Följ oss på Facebook: www.facebook.com/trygghansa och LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/trygg-hansa.

Gillar du att arbeta med teknisk avancerad modellering i moderna och flexibla verktyg? Triggar det dig att vara med och utveckla marknadens mest sofistikerade modeller för att göra prognoser? Tycker du att det är spännande att effektivisera processer och automatisera den repetitiva delen av ditt jobb? Vill du lära dig mer om Hadoop, machine learning och GBM's? I så fall tror vi att du skulle trivas i vår organisation på Trygg-Hansa i Stockholm eller Malmö, eller varför inte i Oslo eller Köpenhamn?

Värdet av tillgänglig data är bara så stor som analyserna som görs, modellerna som byggs och slutsatserna som dras. Den ständigt ökande mängden digital information ställer högre krav på vår kapacitet och våra förmågor inom avancerad analys, inte bara att vi använder moderna metoder utan även att vi gör det effektivt. Därför söker vi nu ytterligare två data scientists till en relativt nystartad nordisk enhet som har det uppdraget hos oss på Trygg-Hansa. Vi kommer initialt att bli fem personer i teamet men räknar med att växa.

Vi arbetar nära affären i ett högt tempo och med omväxlande uppgifter. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb, där ingen dag är den andra lik. Du blir en viktig del i en stor koncern som kan ge dig en internationell kunskapsbank och goda möjligheter till internationellt arbete och personlig utveckling.

Tjänsten och teamet

I gruppen för advanced analytics utvecklar och underhåller vi bl.a. bedrägerimodeller och prediktiva modeller inom skador och operations. Vi är i en uppstartsfas där vi på ett agilt sätt stödjer fler och fler delar av vår verksamhet genom avancerade metoder och modeller. Utöver detta implementerar vi också självlärande lösningar för en underhållsfri förvaltning av modeller, rapporter/self-service dashboards. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer handla om att:

Utveckla och underhålla matematiska modeller för prediktion och scoring. Se till att dessa modeller på ett stabilt sätt levererar värde för verksamheten. Självständigt driva egna förslag på förbättringar. Medverka i utvecklingsprojekt tillsammans med kollegor från andra delar av organisationen. För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du: 

Har en matematiskt inriktad utbildning samt har gärna arbetat som datanära analytiker tidigare. Kan analysera, implementera och kommunicera matematiska koncept. Har kunskaper i antingen SAS, Knime, RapidMiner eller likande. Du har antagligen även arbetat med R eller Python samt förstår koncepten bakom Hadoop och MapReduce. Har ett genuint intresse för Machine Learning och Artificiell Intelligens (AI). Är kommunikativ och pedagogisk samt uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska i tal och skrift. Är ambitiös med stort eget driv och initiativkraft samtidigt som en god samarbetsförmåga. Ansökan

Trygg-Hansa samarbetar med Experis i denna rekrytering. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anna Kurtson på +46 8 764 24 57. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 21/2.  ​Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Ansök genom att klicka på följande länk: https://trygghansa.teamtailor.com/jobs/74571-data-scientist-till-advanced-analytics-team?promotion=30023-trackable-share-link-experis

(Observera att vi enbart hanterar ansökningar via ovanstående länk)
Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Fackliga kontaktpersoner:

 

FTF Christer Bjellert, Tel: +46 701 682 806 SACO Lena Darin, Tel: +46 701 682 844

 

Liknande jobb

Liknande jobb