Mjukvaruutvecklare till Ekkono till Varberg eller Borås

Rekryterare
Ekkono
Plats
Hallands län, Västra Götalands län, Varberg, Borås
Annonserat
den 22 januari 2018
Stängs
den 18 mars 2018
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Ekkono gör uppkopplade saker smarta! Vi är i början av vår resa och söker dig som vill vara med och skapa något. I dagsläget är vi 7 drivna personer med kontor i Varberg och Borås men vi ser ett stort behov att öka teamet. Vi söker därför dig som älskar utmaningar och brinner för mjukvaruutveckling och smarta lösningar.

Vi är i början av vår resa med att bygga framtiden inom maskininlärning för IoT och söker nu dig som vill vara med och bestämma hur den ska se formas.

Vi kan erbjuda dig

 • att vara med i ett tidigt skede av utvecklingen av företaget med möjligheten att påverka, skapa processer, rutiner, bygga team samt välja teknik och verktyg
 • anställning i ett dynamiskt start-upbolag i global framkant inom maskininlärning och IoT
 • möjlighet att arbeta med det senaste inom cutting-edge teknik
 • möjlighet att utvecklas inom nya tekniker, verktyg och programmeringsspråk genom kompetensutveckling och i kompetensutbyte med kollegor
 • spännande projekt med framstående kunder i såväl Sverige som internationellt
 • konstant nya utmaningar och problemlösningar
 • att vara med i ett tidigt skede av utvecklingen av företaget med möjligheten att påverka, skapa processer, rutiner, bygga team samt välja teknik och verktyg
 • frihet under ansvar och möjlighet att jobba på distans


Vilka är vi?

Ekkono Solutions AB gör maskininlärning (machine learning) för Sakernas Internet (IoT). Produkten, som är resultatet av sju års forskning vid Borås Högskola, är en lättviktig embedded mjukvarulösning som möjliggör avancerad maskininlärning ute på de uppkopplade enheterna, även känt som Edge Computing. Detta används för prediktivt underhåll och produktionsoptimering inom industriell IoT (IIoT) samt mer intuitiva konsumentprodukter. Ekkono gör uppkopplade saker smarta! Vi är i början av vår resa och söker dig som vill vara med och skapa något. För att läsa mer om oss klicka här.

 Vi söker dig som har

 • mycket god kunskap i C++ (C++ 11 och nyare)
 • goda kunskaper i ett eller flera av följande språk;  Python, C #, Java, Node.js
 • erfarenhet av crossplatform- och embedded-utveckling
 • erfarenhet av att implementera och / eller använda machine learning


Har du kännedom kring automatiserade testplattformar, enhetstester och / eller CI-platformar ser vi det som ett stort plus, dock inget krav för att söka tjänsten.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering arbetar vi med Experis IT, för frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult: Igor.micanovic@se.experis.com, telefon: 040 665 61 44.

Välkommen med din ansökan på experis.se

Har du inget färdigt CV? Du kan också direkt maila eller ringa in ditt intresse på ovan kontaktuppgifter, så tar vi kontakt med dig. Urval sker löpande så ansök redan idag! 

Sökord:  utvecklare, programmerare, programmering, lediga jobb internet of things, lediga jobb machine learning, lediga jobb programmering, lediga jobba systemutveckling, ingenjörsjobb , lediga jobb halland , lediga jobb borås , lediga jobb ekkono

Liknande jobb

Liknande jobb